آخرین خبرپزشکیان: شخصاً دغدغه دارم که برق مورد نیاز زنجیره تولید قطع نشود
7بازدید
۰

آغاز برداشت هندوانه و خربزه از مزارع دشت پیشین

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان راسک گفت: دشت پیشین بدلیل داشتن شرایط اقلیمی خاص مانند گلخانه ای طبیعی قابلیت کشت محصولات خارج از فصل در فصول پاییز و زمستان را داراست.

آغاز برداشت هندوانه و خربزه از مزارع دشت پیشین

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، احمد زراعتی افزود: در سال زراعی جاری ۱۶۴۰ هکتار از اراضی دشت پیشین به کشت صیفی جات از قبیل هندوانه،خربزه و ملون اختصاص یافته است. که ۱۱۸۰ هکتار هندوانه و ۴۶۰ هکتار ملون و خربزه، از اوایل آبان کشت و برداشت محصول از اوایل اسفند ماه آغاز شده است.

احمد زراعتی پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت بیش از ۴٠ هزار تن محصول برداشت و روانه بازارهای مصرف داخلی و خارجی شود.

وی تصریح کرد: کشت صیفی جات خارج از فصل به صورت جوی پشته ای و زیر پلاستیک صورت می گیرد و ۸۵ درصد این مزارع به روشهای نوین آبیاری تحت فشار مجهز شده اند که موجب افزایش راندمان آبیاری و عملکرد بهتر محصول گردیده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.