تسلیت محسن رضایی در پی ارتحال استاد فاطمی نیا

دکتر محسن رضایی با صدور پیامی ارتحال ملکوتی عارف پارسا ، حجت‌الاسلام والمسلمین فاطمی نیا را تسلیت گفت.
کد خبر: ۱۱۱۹۱۹۲
|
۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۷:۲۴ 17 May 2022
|
3888 بازدید

 

تسلیت محسن رضایی در پی ارتحال استاد فاطمی نیا
دکتر محسن رضایی با صدور پیامی ارتحال ملکوتی عارف پارسا ، حجت‌الاسلام والمسلمین فاطمی نیا را تسلیت گفت. متن پیام به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
انا للله و انا الیه راجعون

عالم عامل و عارف پارسا حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج سید عبدالله فاطمی نیا پس از عمری تلاش در مسیر نشر معارف حیات بخش اسلام، دعوت حق را لبیک گفت.

مطمئنا فقدان این عالم وارسته و خطیب وسخنور توانا، ضایعه ای بس ناگوار است که جز با عنایت حضرت باریتعالی، قابل جبران نیست.

ارتحال این معلم اخلاق را به حوزه های علمیه، عموم علاقمندان، دوستان و بازماندگان علی الخصوص به بیت شریف ایشان تسلیت عرض نموده، از درگاه خداوند متعال برای آن عالم والامقام، ترفیع درجات و برای مصیبت دیدگان، پاداش صابران را مسئلت می نمایم.

محسن رضایی
۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱

 

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟