آخرین خبردیدار وزرای امور خارجه ایران و ترکمنستان+عکس
1بازدید

فرمانده انتظامی شهرستان البرز:

مامور قلابی در محمدیه به دام افتاد

فرمانده انتظامی شهرستان البرز از دستگیری مامور قلابی که در پوشش کارکنان نیروهای مسلح اقدام به اخاذی و سرقت از شهروندان می‌کرد، خبر داد.

مامور قلابی در محمدیه به دام افتاد


به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین؛ سرهنگ بهرام منصوری، فرمانده انتظامی شهرستان البرز در تشریح این خبر، گفت: در پی تماس با مرکز فوریت های پلیسی110 مبنی بر این که فردی با لباس نظامی و تردد در مناطق خلوت شهر خود را مامور پلیس معرفی و اقدام به اخاذی و سرقت از شهروندان می‌کند، بلافاصله ماموران کلانتری محمدیه این شهرستان به محل اعزام شدند.

او افزود: ماموران انتظامی محمدیه پس از حضور در محل با دو نفر جوان که یکی از آن‌ها لباس نظامی با نصب درجه برتن داشت و به اهالی که اعلام کرده بودند مامور پلیس هستند، مواجه و پس از بررسی‌های اولیه آن‌ها را برای ادامه روند رسیدگی به کلانتری دلالت دادند.

سرهنگ منصوری با بیان اینکه در بررسی‌های بیشتر از این دو نفر مشخص شد که آن‌ها با طراحی نقشه ماهرانه‌ای با لباس مامور انتظامی در محله‌های کم تردد شهر پرسه زده و با شناسایی سوژه‌های خود نسبت به اخاذی و سرقت از آنان اقدام می‌کردند، خاطرنشان کرد: متهمان پس از انتقال به کلانتری محمدیه بر اخاذی و سرقت از شهروندان اعتراف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان البرز عدم آشنایی افراد با حقوق شهروندی و تسلیم شدن بی ‌قید و شرط در برابر مامورنماها و غفلت و سهل‌انگاری شهروندان در احراز هویت افراد مدعی مامور پلیس، را از جمله عوامل زمینه‌ساز اصلی سرقت تحت پوشش مامور دانست و تاکید کرد: شهروندان هیچگاه بدون احراز هویت افراد، درب منازل و خودروهای خود را به روی هر فردی که خود را مامور معرفی می‌کند، باز نکنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.