آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
1بازدید
۰

رئیس صداوسیما در نامه‌ای از رهبر انقلاب عذرخواهی کرد

رئیس رسانه ملی در پی تذکر رهبر معظم انقلاب درباره برخورد یک برنامه صداوسیما با یکی از توفیقات نیروی انتظامی در نامه‌ای به معظم‌له از غفلت پیش آمده عذرخواهی کرد.

رئیس صداوسیما در نامه‌ای از رهبر انقلاب عذرخواهی کرد
رئیس صداوسیما در نامه‌ای از رهبر انقلاب عذرخواهی کرد

 

به گزارش تابناک، متن نامه پیمان جبلی بدین شرح است:

"باسمه تعالی

محضر مبارک رهبر معظم انقلاب‌؛
سلام علیکم،

فرزندان شما در رسانه ملی تذکر و گلایه شما را با گوش جان شنیدند. از غفلت و قصور پیش آمده عذرخواهی می‌کنیم و بدیهی است که جبران خواهد شد. بی‌شک؛ ما سربازان شما در صدا و سیما همواره نیازمند تذکرات و نصایح راهگشایتان هستیم و یکی از شاخصه‌های تحول در رسانه ملی، توجه جدّی و پیگیری مجدانه هشدارها و رهنمودهای حضرتعالی خواهد بود.

با تجدید احترام - پیمان جبلی"

پیش از این رهبر انقلاب در سخنانی با انتقاد از عملکرد صداوسیما در ماجرای سرقت از صندوق امانات بانک ملّی فرمودند:

"نیروی انتظامی تعدادی دزد را در ۴۸ ساعت پس از دزدی دستگیر می‌کند؛ خب باید تشویق بشوند. در رسانه ملی خود ما جوری حرف زده می‌شود کأنه سرزنش می‌شوند! مسلماً عمدی نیست اما غفلت است این غفلت‌ها به سود دشمن تمام می‌شود. هرکس مردم را از آینده ناامید کند برای دشمن دارد کارمی‌کند؛ چه بداند چه نداند."

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.