آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
2بازدید
۴

تیم ملی دوومیدانی از حضور در قهرمانی جهان باز ماند

آمریکا بار دیگر به ملی‌پوشان ایران ویزا نداد

هجدهمین دوره رقابت‌های دوومیدانی قهرمانی جهان از فردا (جمعه 15 جولای-24 تیر) به میزبانی شهر اورِگون در کشور آمریکا آغاز می‌شود و تا 24 جولای (یکشنبه 2 مرداد) ادامه خواهد داشت.

برای حضور در این رقابت‌ها دو ملی‌پوش کشورمان مجوز لازم را کسب کرده بودند؛ مهدی پیرجهان در 400 متر با مانع از طریق رنکینگ و احسان حدادی در پرتاب دیسک با دعوت فدراسیون جهانی می‌توانستند در این رویداد بزرگ شرکت کنند اما سفر آنها به دلیل عدم صدور ویزا لغو شد.

فدراسیون دوومیدانی اواخر خرداد ماه کارهای مربوط به دریافت ویزا را انجام داد. بر این اساس، پیرجهان به همراه رضایی دبیر فدراسیون و فردین‌پور مدیر تیم‌های ملی راهی ارمنستان شدند تا برای دریافت ویزا از طریق سفارت آمریکا در آن کشور اقدام کنند.

با گذشت بیش از سه هفته و با وجود آنکه اقدامات لازم از سوی فدراسیون جهانی دوومیدانی نیز صورت گرفته بود، اما ویزای این سه نفر صادر نشد تا سفر آنها لغو شود.

در این بین شرایط برای احسان حدادی کمی متفاوت رقم خورد. حدادی که ماه گذشته برای انجام تمرینات به مدت 2 هفته به آمریکا رفته بود، ویزا برای سفر به این کشور را دارد، اما او نیز تصمیم گرفته که به تنهایی در مسابقات جهانی شرکت نکند. البته به نظر می‌رسد رکورد پایین حدادی در لیگ دوومیدانی که با پرتاب 58.57 متری به ثبت رسید، در این تصمیم ورزشکار کشورمان بی‌تاثیر نبوده است.

عدم صدور ویزا در حالی از سوی آمریکا صورت گرفته که چند روز قبل، این کشور از صدور ویزا برای ورزشکار تیراندازی با کمان، کاراته و موی تای کشورمان برای حضور در بازی‌های جهانی (World Games) امتناع کرده بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۱/۰۴/۲۵ ۰۹:۳۷

عجب و صد عجب

بابا ما ملت ایران هر روز داریم به این کشور ناسزا میگیم پرچم رو آتیش میزنیم


پس نباید از این توقعات داشته باشیم

ناشناس۱۴۰۱/۰۴/۲۵ ۱۲:۱۵

اینکار حقش است.ولی وقتی مسابقات بین المللی حق این کار ها را ندارد. ما باید به سازمانهای جهانی شکایت کنیم و از این به بعد در رقابتهایی که در این کشور برگزار می شود شرکت نکنیم ولی مگر می توانیم . اگر روزی توانستیم این کار را انجام دهیم اینها هم دیگر کارشان را تکرار نمی کنند . نمی گویم التماس می کنند ولی شاید حتی درخواست برای سفر به این کشور بفرستند .امتحان کنید. در حال حاضر ما به جای اینکه یک کمی غیرت داشته باشیم همه از سلبیریتی ها و هنرپیشه ها و ... کشور اولشان این کشور قلدر است.

ناشناس۱۴۰۱/۰۴/۲۵ ۱۲:۰۸

اگه ما داریم پرچمش رو سالی یکی دو بار آتش میزنیم، آمریکا داره که ر روز کل دنیا رو آتش میزنه

ناشناس۱۴۰۱/۰۴/۲۵ ۰۹:۰۵

امریکا پاسپورت ایران را به رسمیت نمی شناسد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.