آخرین خبرساخت افزایشی؛ مسیر تازه فولاد مبارکه برای خلق کسب‌وکارهای جدید و تحول در تولید صنعتی
3بازدید

انفجار در تخار ۷ کشته و زخمی برجای گذاشت

منابع محلی از کشته و زخمی شدن هفت تن از نیروهای طالبان در انفجار ماین در ولایت تخار خبر دادند.

انفجار در تخار ۷ کشته و زخمی برجای گذاشت

به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران، منابع محلی در ولایت تخار می‌گویند که در اثر انفجار یک ماین در ولایت تخار، شش تن کشته شده‌اند و یک فرمانده ارشد طالبان نیز زخمی شده است.

این انفجار عصر یک‌شنبه (۲۶سرطان/تیر)، در روستای چایله ولسوالی بهارک ولایت تخار، رخ داده است.

منابع می‌گویند که در این رویداد چهار طالب و همچنان خانم و پسر ملنگ‌یار، یکی از سرگروه‌های مربوط به مولوی نورالدین، والی پیشین طالبان در تخار کشته شده‌اند.

بر پایه ای داده های منابع، ماین در زیر پلچک پیش‌روی خانه این فرمانده طالبان جابه‌جا شده بود. گفته می‌شود هدف انفجار، این فرمانده طالبان بوده که به‌شدت زخمی شده است.

منابع دلیل این رویداد را اختلافات میان فرماندهان ازبک تبار و پشتون‌تبار در ولایت تخار عنوان می‌کنند.

منابع محلی طالبان در تخار تاکنون اظهار نظری نکرده‌اند.

پیش از این نیز منابع محلی در تخار گفتند که بر اثر یک درگیری خودی طالبان در این ولایت دو طالب کشته و چهار تن دیگر آنان زخم‌ برداشته‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.