ادامه کمک ترکیه به سیل زدگان در ایران

وزارت دفاع ترکیه اعلام کرد دومین هواپیمای باری این کشور آماده انتقال کمک‌های دولتی این کشور به سیل‌زدگان اخیر در ایران است.
کد خبر: ۱۱۳۲۶۱۸
|
۰۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۴ 31 July 2022
|
6041 بازدید

 

به گزارش تابناک، وزارت دفاع ترکیه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد دومین هواپیمای باری نیروی هوایی ارتش این کشور، آماده انتقال کمک‌های دولت ترکیه به آسیب دیدگان سیل‌های اخیر در ایران است.

آنطور که در این بیانیه آمده نخستین هواپیمای حامل کمک‌های ترکیه عصر دیروز شنبه از فرودگاه «اتی‌مسقود» آنکارا راهی ایران شده و دومین هواپیما نیز با بارگیری محموله خود آماده پرواز به سمت ایران است.

مرکز مقابله با حوادث غیرمترقبه ترکیه (آفاد) در این‌باره بیانیه‌ای صادر کرده که در آن آمده است: در پی وقوع سیل در ایران، به دستور رئیس‌جمهور اردوغان کمک‌های انسانی شامل چادر، پتو و همچنین ابزار و تجهیزات فنی به مناطق سیل‌زده ایران ارسال کردیم.

مناطق مختلف ایران طی روزهای اخیر شاهد بارش‌های شدید باران و وقوع سیل بوده است. بر اساس آمارهای رسمی تاکنون ۶۹ نفر از هم وطنانمان بر اثر وقوع سیل در استان‌های مختلف کشور جان خود را از دست داده‌اند و ۴۵ نفر نیز همچنان مفقود هستند.

منبع: فارس

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟