آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
4بازدید
۰

کشف ۱۹ کیلو شیشه و هروئین در شرق تهران

سرهنگ ضرغام آذین گفت: ماموران اداره عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران با انجام اقدامات اطلاعاتی از دپو مقادیری مواد مخدر در منزلی در محدوده تهرانپارس باخبر شدند.

کشف ۱۹ کیلو شیشه و هروئین در شرق تهران

به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران، رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت از کشف ۱۳ کیلو شیشه و ۶ کیلو هروئین در یک باب منزل مسکونی در شرق تهران خبرداد.

سرهنگ ضرغام آذین گفت: ماموران اداره عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران با انجام اقدامات اطلاعاتی از دپو مقادیری مواد مخدر در منزلی در محدوده "تهرانپارس" باخبر شدند.

وی افزود:ماموران پس از شناسایی منزل مورد نظر با هماهنگی قضائی، به محل اعزام و در بازرسی از این مکان ١٣ کلیو شیشه و ٦ کیلو هروئین کشف و یک متهم را دستگیر کردند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران خاطر نشان کرد: پلیس بنا به وظایف ذاتی خود و با اشرافیت اطلاعاتی با پدیده شوم موادمخدر مبارزه می‌کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.