آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
2بازدید
۰

وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور در صبح شنبه

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا از ترافیک نیمه‌سنگین در دو جاده کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ احمد شیرانی با اشاره به آخرین وضعیت ترافیکی در محورهای مواصلاتی کشور گفت: ترافیک نیمه‌سنگین در محور هراز مسیر جنوب به شمال در محدوده سه راهی چلاو و مسیر شمال به جنوب در محدوده تونل شماره یک گزارش شده است. حجم ترافیک در آزادراه قزوین - کرج حدفاصل محمدشهر تا پل فردیس نیز نیمه‌سنگین است‌.

شیرانی درباره محورهای مواصلاتی مسدود در کشور نیز اظهار کرد: تنها محور شریانی مسدود جاده ریگان - ایرانشهر و تنها محور دارای انسداد فصلی جاده لاسم - ارجمند است. تردد همچنان در محور تهران - امامزاده داود ممکن نیست و این محور مسدود است.

به گفته وی هیچ مشکل و پدیده جوی خاصی نیز در جاده‌های کشور گزارش نشده و جو آرام بر جاده‌ها و محورهای مواصلاتی کشور حاکم است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا همچنین با اعلام شماره تلفن ۱۲۰ از رانندگان و مسافران خواست قبل از شروع حرکت حتما با این شماره تماس گرفته و با اطلاع از آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور، مناسب‌ترین زمان و بهترین مسیر را برای انجام سفر خود انتخاب کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.