آخرین خبرتحریم‌های جدید دولت ترامپ علیه ایران پس از شکست انتخاباتی
1بازدید
۰

نشریه آمریکایی:حمله به ایران خطرناک است

بسیاری از نویسندگان، متفکران، فعالان سیاسی و نهادهایی که مردم آمریکا و دیگران را در سال 2003 به آغاز حمله به عراق ترغیب کردند، هم‌اکنون در تلاش هستند تا حمایت عمومی شروع جنگ با ایران را بدست آورند. اما آیا مردم آمریکا اجازه خواهند داد تا بار دیگر در خصوص یک موضوع سیاست خارجی که موضوع مرگ و زندگی نیز هست، فریب داده شوند.

یک مجله آمریکایی چاپ نیویورک در گزارشی با تأکید بر این موضوع که حمله به ایران بسیار حساس‌تر و خطرناکتر از اقدام غیرمسئولانه آمریکا در حمله به عراق خواهد بود، نوشت که مردم آمریکا نباید بار دیگر فریب دولتمردان خود را بخورند و به اقدام نظامی علیه ایران تن دهند.

 به گزارش فارس، مجله "مانثلی ریویو " در گزارشی به قلم "فلینت لورت " مدیر پروژه ایران در بنیاد "آمریکای نوین " و همچنین استاد دانشکده امور بین‌الملل دانشگاه دولتی پیسیلوانیای آمریکا در رابطه با اشتباه بودن فرضیه حمله به ایران نوشت: بسیاری از نویسندگان، متفکران، فعالان سیاسی و نهادهایی که مردم آمریکا و دیگران را در سال 2003 به آغاز حمله به عراق ترغیب کردند، هم‌اکنون در تلاش هستند تا حمایت عمومی شروع جنگ با ایران را بدست آورند. اما آیا مردم آمریکا اجازه خواهند داد تا بار دیگر در خصوص یک موضوع سیاست خارجی که موضوع مرگ و زندگی نیز هست، فریب داده شوند.

در ادامه این گزارش آمده است: هفته‌نامه "آتلانتیک " در شماره اخیر خود مقاله‌ای تحت عنوان "نقطه بدون بازگشت " به قلم "جفری گلدنبرگ " منتشر کرد که در حقیقت به موضوع حمله به ایران پرداخته بود. در اصل فضایی که گلدنبرگ در این مقاله از حمله به ایران ترسیم می‌کند، بسیار حساس‌‌تر و خطرناک‌تر از یک اقدام غیرمسئولانه و اشتباه است که وی برای حمله به عراق ترسیم کرده بود.

این گزارش افزود: علاوه‌ بر استدلالاتی که گلدنبرگ در مقاله خود برای اشتباه محض عنوان کردن حمله به ایران مطرح کرده است، باید به خاطرداشت که جمهوری اسلامی به هیچ عنوان تسلیحات هسته‌ای ندارد و هیچ مدرکی نیز وجود ندارد که ثابت کند ایران به دنبال دستیابی به چنین تسلیحاتی است. چرا که اصلا مقامات عالیرتبه و رهبران مذهبی دولت تهران معتقدند که دستیابی به چنین تسلیحات کشتار جمعی خلاف اصول و عقاید اسلامی است.

در پایان این گزارش تأکید شده است: باید این نکته را مد نظر داشت که چنانچه اسرائیل و یا آمریکا به ایران حمله کنند، تنها دلیل موجود این است که ایران غنی‌سازی اورانیوم دارد آن هم در سطوحی بسیار پایین‌تر از میزان مورد نیاز برای تولید تسلیحات هسته‌ای. پس اجازه ندهیم دوباره فریب دولتمردان را بخوریم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.