آخرین خبربازداشت یک مدیر در استان فارس به اتهام قاچاق سوخت
5بازدید
۰

روز پربازدید غرفه ایران‌خودرو در افتتاح نمایشگاه مشهد

بازدید معاون رییس جمهور از غرفه ایران‌خودرو

غرفه گروه صنعتی ایران‌خودرو، عصر روز گذشته، فعالیت خود را در نمایشگاه شهر مشهد و با حضور پرشور مردم و مسوولان آغاز کرد.

بازدید معاون رییس جمهور از غرفه ایران‌خودرو

به گزارش «تابناک» به نقل از ایکوپرس- در روز نخست نمایشگاه بین‌المللی خودرو در شهر مشهد، محسن رضایی، معاون اقتصادی رییس جمهور از غرفه گروه صنعتی ایران‌خودرو بازدید کرد.
غرفه گروه صنعتی ایران‌خودرو در روز نخست نمایشگاه با بازدید پرشور علاقه‌مندان روبه رو شد.
کارشناسان ایران‌خودرو نیز ضمن استقبال از مراجعان و بازدیدکنندگان، اطلاعات فنی محصولات را در اختیار آنان قرار دادند.
استقبال مردم، غرفه ایران‌خودرو را تبدیل به پر ازدحام‌ترین غرفه در آغاز به کار نمایشگاه کرد.
این خودروساز هفت محصول سواری شامل هایما ۸S، وانت آریسان دو، تارا دستی و اتوماتیک، هایما S۷P آپشنال و ۲۰۶ تیپ سه و ۲۰۷ را به نمایش گذاشته است.
ایران‌خودرو دیزل نیز با هفت محصول شامل کامیونت باری آترین، کامیون کشنده H۵، کامیون کشنده آتامان، پیکاپ نیوفیس، ون وانا، اتوبوس آتروس (با تزیینات داخلی و امکانات رفاهی جدید) و اتوبوس برقی به این نمایشگاه آمده است.
نمایشگاه خودرو مشهد، تا شنبه ۱۲ شهریورماه پذیرای بازدیدکنندگان و علاقه‌مندان خواهد بود.

بازدید معاون رییس جمهور از غرفه ایران‌خودرو

بازدید معاون رییس جمهور از غرفه ایران‌خودرو

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.