متخصصان چینی بر این باورند که نوشیدن روزانه چهار فنجان چای میتواند در پیشگیری از ابتلا به دیابت موثر باشد.
به گزارش ایسنا، بررسیهای انجام شده حاکی از آن است نوشیدن میزان کافی از چای-حداقل چهار فنجان در روز- میتواند به کاهش خطر ابتلا به بیماری دیابت نوع دو کمک کند.
گروهی از متخصصان چینی بر اساس بررسیهای خود اظهار داشتند: نوشیدن چهار فنجان چای یا بیشتر در طول روز میتواند در مدت ۱۰ سال خطر ابتلا به دیابت را تا ۱۷ درصد کاهش دهد.
"شیایینگ لی" (Xiaying Li) نویسنده ارشد این مطالعه از دانشگاه علم و صنعت ووهان در چین گفت: یافتههای بدست آمده قابل توجه است زیرا نشان میدهد افراد میتوانند با انجام یک کار ساده همچون نوشیدن روزانه چای خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهند.
وی افزود: اثر محافظتی این نوشیدنی در صورتیکه همراه با شیر مصرف شود بیشتر میشود.
به گزارش گاردین، اگرچه در این مطالعه، بررسی تاثیر افزودن چای در شیر بخشی از تحقیق نبوده، تحقیقاتی که در گذشته انجام شده حاکی از آن است محصولات لبنی میتواند خواص ضد دیابتی داشته باشد.