آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
5بازدید
۰

بسیجی مجروح شده در اغتشاشات قم به شهادت رسید

مهدی زاهدلویی از بسیجیان استان قم که توسط اغتشاشگران مورد حمله قرار گرفته بود، امروز پس از چند روز بستری در بیمارستان، به شهادت رسید.

بسیجی مجروح شده در اغتشاشات قم به شهادت رسید

فارس، مهدی زاهدلویی یکی از بسیجیان استان قم است که چهارشنبه ۳۰ شهریورماه در هنگام دفاع از امنیت مردم توسط اغتشاشگران مورد حمله قرار گرفت و راهی بیمارستان شد. این بسیجی روز گذشته به علت شدت بالای مجروحیت به بیمارستانی در تهران منتقل شد و متاسفانه امروز خبر شهادت او اعلام شده است.

هر چند این روزها قم با زحمات نیروهای امنیتی و انتظامی در امنیت و آرامش به سر می‌برد و مردم مشغول امور روزمره خود هستند اما همچنان آثار مخرب اغتشاش‌ها و آشوب‌ها ادامه دارد و مردم هیچگاه خیانت فتنه‌گران را فراموش نکرده و در راهپیمایی‌های خود نیز خواستار برخورد قاطع با عاملان و محرکان اغتشاش اخیر هستند.

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.