آخرین خبرساخت افزایشی؛ مسیر تازه فولاد مبارکه برای خلق کسب‌وکارهای جدید و تحول در تولید صنعتی
7بازدید

بازدید سرزده روح الامینی از سازمان غذا و دارو

رئیس کمیته دارو و غذا کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از بازدید سرزده از سازمان غذا و دارو به منظوربررسی آخرین روند و وضعیت اقدامات انجام شده برای بهبود تامین و رفع کمبود های دارویی خبر داد.

بازدید سرزده روح الامینی از سازمان غذا و دارو

به گزارش تابناک، عبدالحسین روح الامینی نجف آبادی در گفت و گو با  خانه ملت از بازدید سرزده از سازمان غذا و دارو به همراه مدیر کل دارو به منظور بررسی آخرین روند و وضعیت اقدامات انجام شده برای بهبود تامین و رفع کمبود های دارویی خبر داد و گفت در این بازدید سامانه ی تی تک نیز مورد ارزیابی قرار گرفت.

وی ادامه داد: در این بازدید تاکید شد که مدیران سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت ضمن تقویت و توسعه ارتباطات سامانه تی تک از قابلیت های فراوان آن برای بهبود مدیریت زنجیره تولید، تامین و توزیع داروهای مورد نیاز مردم بهره کافی ببرند.

نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: همچنین در این بازدید موارد مربوط به بودجه سال ۱۴۰۲ مورد ارزیابی و واکاوی قرار گفت./

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.