آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
4بازدید
۰

خبر خوش برای سربازان وظیفه غایب پدر

فرمانده سازمان نظام وظیفه عمومی فراجا گفت: با ابلاغ ستاد کل نیروهای مسلح تمام سربازانی که دارای غیبت بوده و در حال خدمت هستند می‌توانند از امتیاز کسر خدمت پدر خود بهره‌مند شوند.

خبر خوش برای سربازان وظیفه غایب پدر

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، سردار تقی مهری عصر جمعه در جریان بازدید از پادگان شهید بیگلری مشگین‌شهر اظهار کرد: در گذشته سربازان غایب این امتیاز را نداشتند که از مزایای کسر خدمت پدر در زمان حضور در جبهه‌های جنگ بهره‌مند شوند.

وی به افزایش حقوق سربازان اشاره کرد و گفت: از دولت محترم و مجلس شورای اسلامی تقاضا داریم همانند سال گذشته که توجه خاصی به افزایش حقوق سربازان شد ، در بودجه سال ۱۴۰۲ نیز افزایش حق و حقوق سربازان پیش‌بینی شود.

وی افزود: در ماه‌های اخیر تعداد سربازانی که به خدمت مقدس سربازی آمدند افزایش یافته که نمونه آن در پادیگان شهید بیگلری مشگین‌شهر مشهود است.

وی ادامه داد: سربازان از روحیه بالایی برخوردار هستند و برای برقراری نظم و امنیت و تقویت بنیه دفاعی در کشور تلاش می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: امنیتی که در مرزهای جمهوری اسلامی برقرار است، بدون شک به علت همراهی و حضور سربازان و جوانانی است که برای خدمت نظام وظیفه در اقصی نقاط کشور حضور یافته‌اند.

سردار مهری به بازدید از مرزهای استان اردبیل اشاره کرد و افزود: در سایه مدیریت و روحیه خوب تمام سازمان‌های نیروهای مسلح در استان ولایت مدار اردبیل هیچ مشکل امنیتی وجود ندارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.