آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
1بازدید
۱

اجرای طرح ترافیک ویژه ماه مبارک رمضان

پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان تهران به منظور تامین امنیت ترافیکی و روانسازی آن اقدام به اجرای طرح ترافیک ویژه رمضان کرده است.

به گزارش ایلنا، «حبیب کمالوند» از اجرای طرح ترافیک ویژه مناسبت‌ها خبر داد و گفت: پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان تهران به منظور تامین امنیت ترافیکی و روانسازی آن اقدام به اجرای طرح ترافیک ویژه رمضان کرده است.

به منظور تامین امنیت ترافیکی و روانسازی ترافیک در معابر شهری، پلیس راهنمایی و رانندگی استان تهران اقدام به تهیه و ابلاغ اجرای طرح ترافیک ویژه رمضان کرده‌است.

او ادامه داد: در این طرح پوشش مناسب ترافیکی شب‌های قدر، روز قدس و عید فطر در دستور کار قرار دارد.

کمالوند تصریح کرد: در شب‌های ماه مبارک رمضان با تقویت پلیس راهور در شیفت سوم، کنترل و نظارت بر اجرای قوانین راهنمایی و رانندگی اعمال می شود و به جز پیک ترافیک ساعت 7 الی 9 شب، معابر شهری در طول ماه مبارک رمضان از حمل و نقل روان و مطلوبی برخوردار می‌باشند.

وی افزود: محدودیت‌های ترافیکی روزهای قدس و عید سعید فطر طی اطلاعیه‌هایی متعابقاً جهت آگاهی شهروندان اطلاع‌رسانی می‌کند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان تهران در پایان خاطرنشان کرد: در دهه اول ماه مبارک رمضان در کلیه شهرهای استان تهران 3 نفر به علت حوادث رانندگی جان خود را از دست داده و 45 نفر نیز مصدوم شده اند که در همین مقطع زمانی یک هزار و 449 دستگاه خودرو و یک هزار و 866 دستگاه موتورسیکلت به علت تخلفات حادثه ساز متوقف و با 50 هزار و 589 تخلف رانندگی برخورد قانونی شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۰۱ ۱۸:۵۶

تا بعد عید فطر عملیاتی می شه دیگه؟!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.