زمین لرزهای به بزرگی ۷.۹ جنوب ترکیه را لرزاند
بامداد دوشنبه ۱۷ بهمن زمین لرزه ای به بزرگی۷.۹ غازیانتپ در جنوب ترکیه را لرزاند. هنوز گزارشی از میزان خسارت و تلفات این زمین لرزه منتشر نشده است.

به گزارش تابناک به نقل از رسانه های ترکیه، زمین لرزه ای به بزرگی ۷.۹ غازیانتپ در جنوب ترکیه را لرزاند. ' کانون این زلزله در ۳۰ کیلومتری شمال غربی غازیانتپ و ۱۱۴ کیلومتری شمال غربی حلب در سوریه بوده است.
شهروندان در سوریه،عراق٬ لبنان اسرائیل، فلسطین و اردن نیز این زلزله را احساس کردهاند.
خبرگزاری فرانسه به نقل از مؤسسه لرزه نگاری آمریکا شدت این زمین لرزه را ۷.۹ ریشتر و در جنوب ترکیه عنوان کرده است.
مدیریت اضطراری و بلایای طبیعی ترکیه نیز تأیید کرد که زمین لرزهای به بزرگی ۷.۴ ریشتر منطقه پازاردیک کوهرامانماراش در جنوب ترکیه را لرزاند.
خبرنگار المیادین هم اعلام کرد که ساکنان استانهای لاذقیه، حلب و حمص، تا دمشق در سوریه شدت این زمین لرزه بزرگ را احساس کردند. گفته شده در ساعات بامدادی، تعداد زیادی از ساکنان دمشق و استانهای لاذقیه، حلب و حمص از ترس ترک خوردگی یا ریزش به خیابانها ریختند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
خدایا کمک شان کن
"کوهرامانماراش"؟؟؟؟؟
یه ادیت بزنید به خبراتون حداقل
قهرمان ماراش یا همون قهرمان مرعش
خدا به خیر بگذرونه
خدا به خير كنه 7.9 وحشتناكه . زلزله رودبار گيلان 7.3 ريشتر بود كه متاسفانه اون همه كشته داد.
یا خدا، از ژاپون رسیده به کنار گوشمون زلزله های 8 ریشتری!
خدا رحم کنه...7.9 ریشتر!!!
زلزلهای شدید همراه با موج برف و باران
خدا خودش رحم کند
خدا به دادشان برسد
کرمانشاه هم حسش کردیم
دو بار که اومد در تبریز هم احساس شد و مدت زمانش خیلی طولانی تر از زلزله ی خوی بود
ما تو تبریز ۵ دقیقه میلرزدیم
ارومیه هم حس شد
ما هم توی قبرس حس کردیم . خیلی بد بود
خدا به داد مردمش برسه
خیلی شدید بود حتی دراستان آذربایجان شرقی هم احساس شد.
توتبریزم احساس شد
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.