آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
0بازدید
۱۵

واکنش کیهان به سفر گروسی به ایران

گروسی در بسیاری از موارد قبل از سفر به ایران و یا بعد از پایان سفرش در ایران به اسرائیل سفر کرده است و انکار نمی‌کند که درباره برنامه هسته‌ای کشورمان با مقامات رژیم صهیونیستی به گفت‌وگو و رایزنی می‌نشیند. این درحالی است که رژیم صهیونیستی عضو NPT (پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای‌) نیست.

واکنش کیهان به سفر گروسی به ایران

به گزارش «تابناک»، حسین شریعتمداری با انتقادبه سفر رافاول گروسی به تهران در روزنامه کیهان نوشت:
 
۱-«رافائل گروسی» مدیرکل کنونی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (جانشین آمانو از سال ۲۰۱۹‌) به رابطه تنگاتنگ با اسرائیل شهرت دارد. او پیش از این معاون آمانو مدیرکل قبلی آژانس بود! آمریکا بعد از گزارش آمانو درباره PMD و تبرئه ایران، از او خواسته بود که گزارش مزبور را پس بگیرد و گروسی از جمله کسانی بود که به صراحت خواسته آمریکا را دنبال می‌کرد ولی با پاسخ منفی آمانو روبه‌رو شده بود.
 
در محافل هسته‌ای غرب و در میان برخی از خبرنگاران آمریکایی و اروپایی این احتمال مطرح است که آمانو توسط موساد به قتل رسیده که گروسی جانشین او شود!
 
۲- گروسی در بسیاری از موارد قبل از سفر به ایران و یا بعد از پایان سفرش در ایران به اسرائیل سفر کرده است و انکار نمی‌کند که درباره برنامه هسته‌ای کشورمان با مقامات رژیم صهیونیستی به گفت‌وگو و رایزنی می‌نشیند. این درحالی است که رژیم صهیونیستی عضو NPT (پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای‌) نیست.
 
۳ - مقامات رژیم صهیونیستی با تلویحی نزدیک به تصریح و رسانه‌های این رژیم به گونه‌ای آشکار تصریح کرده‌اند که اطلاعات مربوط به تاسیسات هسته‌ای ایران را از طریق بازرسان اعزامی آژانس دریافت کرده‌اند. خرابکاری‌های اسرائیل در تاسیسات هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران و ترور دانشمندان هسته‌ای کشورمان با استفاده از همین اطلاعات صورت پذیرفته است.
 
۴- رافائل گروسی روز سوم آذر ماه ۱۴۰۰ (۲۲ نوامبر ۲۰۲۱‌) در کنفراس خبری در وین که بعد از سفرش به ایران ترتیب یافته بود، در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران که پرسیده بود:
 
چه تضمینی هست که اطلاعات مربوط به تاسیسات هسته‌ای ایران به بیرون از آژانس درز نکند؟ گفته بود: « اطلاعات هسته‌ای ناشی از بازرسی‌های آژانس محرمانه است ولی آژانس هیچ ظرفیتی برای کنترل درز اطلاعات محرمانه ندارد»! و باصطلاح توضیح داده بود «‌همان‌طور که می‌دانید ما درباره ۱۷۳ کشور در جهان، هزاران مکان در سراسر جهان راستی‌آزمایی می‌کنیم. بنابراین ما یک سیستم بسیار حرفه‌ای حفاظت از اطلاعات داریم. 
 
اطلاعات برای همه گیرندگان (کشورهای عضو آژانس) توزیع می‌شود. اگر گیرنده‌ای وجود داشته باشد که اطلاعات را افشا کند، نمی‌دانم چگونه می‌توانید نشان دهید که آژانس مسئول درز اطلاعات است»؟! یعنی اطلاعات سری و طبقه‌بندی شده تاسیسات هسته‌ای کشورمان در اختیار ۱۷۳ کشور، از جمله، آمریکا، انگلیس، فرانسه و (بدون کمترین تردید)
 
رژیم صهیونیستی قرار می‌گیرد! و... «‌تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل‌»!
 
۵- دیروز آقای رافائل گروسی در برنامه‌ای که مسئولان محترم کشورمان ترتیب داده بودند با جمعی از اساتید دانشگاه‌ها، محققان، پژوهشگران و صاحب‌نظران فناوری هسته‌ای کشورمان ملاقاتی طولانی داشت و در جریان فعالیت هسته‌ای آنها قرار گرفت! چرا؟! این ملاقات با کدام هدف و برای رسیدن به کدام مقصود و منظوری صورت گرفته و چه ضرورتی داشته است؟! بی‌تردید اطلاعاتی که آقای گروسی از
 
«‌اساتید دانشگاه‌ها، محققان، پژوهشگران و صاحب‌نظران فناوری هسته‌ای کشورمان‌» به دست آورده است، بی‌کم و کاست در اختیار رژیم صهیونیستی قرار خواهد گرفت!
 
و بالاخره از مسئولان محترم که در صداقت و تعهد آنان کمترین تردیدی نیست، انتظار آن است که به مدیرکل آژانس اعتماد نکنند تا اطلاعاتی فراتر از آنچه در چارچوب تعهداتمان (پروتکل‌ها) آمده است در اختیار او قرار نگیرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ايوب۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۱۳:۰۴

كل حسين بهتر بود توصيه كني اينبار گروسي اومد ايران گروگان بگيريمش تا با خيال راحت بمب اتمي را بسازيم و اگرم كسي اعتراض كرد تهديد ميكنيم گرئس رو اعدام ميكنيم جلو در سفارت انجليس

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۱۲:۳۵

هر چه سریعتر از ان پی تی خارچ شده و ضمن اخراچ کلیه جاسوسان آژانس برنامه غنی سازی 100 در صدی را تسریع کنید.

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۱۱:۴۱

اینجور که کیهان میگه یعنی از دست دادن چند دانشمند هسته ای توانمند دیگر به دنبال این سفر

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۱۱:۲۱

کسی ادرس منزل شریعتمداری میدونه کجاست؟ می خوام ببینم از قشر لب خطه و سالهاس گوشت نخورده؟؟؟؟ و با مترو واتوبوس تو راه اهن دنبال کاره؟

فرهاد۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۱۰:۱۷

مسئولین خامی کردن اجازه ملاقات با اساتید دانشگاه‌ها، محققان، پژوهشگران و صاحب‌نظران فناوری هسته‌ای کشورمان‌ را دادن. ترورهای قبلی یادشون رفته.
به این شیاطین اعتماد نکنید.

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۱۰:۰۱

از کجا معلوم که دانشمندان و اساتید واقعی میبوده اند ؟ مثلا چند آدم ناشناس از کوچه و خیابان نبوده باشند ؟

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۰۹:۵۹

ناراحت شدی بدیم تنگه رو ببندن ؟؟؟؟

ک۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۰۹:۵۵

راستی چرا کیهان درباره مسمومیت دانش آموزان اظهارنظر نمیکنه؟

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۰۹:۵۳

مگه ایران تنها کشوری است که در دنیا تاسیسات هسته ای دارد ؟ همه کشورها اطلاعاتشون در اختیار آمریکا و انگلیس و فرانسه و اسرائیل قرار می گیرد

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۰۹:۴۲

یادش رفت به تنگه هرمز اشاره کنه

بچه محل۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۰۹:۳۲

گزینه بستن تنگه هرمز را یادش رفت که بخواد برادر حسین...

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۰۹:۳۱

حرف كيهان درسته.

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۰۹:۲۷

عجب استدلالی؟خوب وزیر امور خارجه ماهم بعد از هر سفر اروپایی و امریکایی به روسیه میرود!!!

رضا۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۰۹:۲۵

من در عجبم این آقای شریعتمداری که از همه چی سر در میاره ....چرا تا کنون در هیچ دولتی یک پست در حد سرپرستی یک جایی را بهش نداده اند...بخدا حیفه ها از ظرفیتش استفده کنید.. الان این مطالب را در ملا عام گفته و نوشته همه دنیا می خوانند و می فهمند دستشون رو شده میرن سراغ روشهای جاسوسی پیچیده تر که تشخیص سخت میشه از من گفتن...

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۰۹:۱۰

باشه ، آخرش یادش رفت اضافه کنه تنگه هرمز را ببندید

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.