آخرین خبرپزشکیان: شخصاً دغدغه دارم که برق مورد نیاز زنجیره تولید قطع نشود
3بازدید
۰

رم كردن اسب‌هاي مسابقه 44 تن را راهي بيمارستان كرد

44 تن از اسب سواران مجروح شده و وضعيت برخي از آن‌ها وخيم گزارش شده است؛ به طوري كه بر‌اساس اعلام اورژانس منطقه يك دختر 14 ساله به شدت دچار آسيب از ناحيه سر شده و در وضعيت نامساعدي قرار دارد.

در پي رم كردن اسب‌ها در زمان برگزاري مسابقه «اسب دواني» در آلمان 44 تن راهي بيمارستان شدند.

به گزارش ايسنا، سخنگوي پليس منطقه «لاتن» در شمال آلمان در مصاحبه‌اي با رسانه‌هاي دولتي اين كشور، عنوان كرد: اين حادثه شب گذشته و در حالي رخ داد كه يك گروه يكصد تن از اسب سواران در ميدان مسابقه شهر «لاتن» گرد هم جمع شده بودند.

وي خاطرنشان كرد: اين اسب سواران كه اكثرا بين هشت تا 17 سال سن داشتند، خود را براي مسابقه آماده مي‌كردند كه به يكباره اسب‌هايشان ديوانه شده و رم كردند.

44 تن از اسب سواران مجروح شده و وضعيت برخي از آن‌ها وخيم گزارش شده است؛ به طوري كه بر‌اساس اعلام اورژانس منطقه يك دختر 14 ساله به شدت دچار آسيب از ناحيه سر شده و در وضعيت نامساعدي قرار دارد.

به گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس، علت وقوع اين حادثه هنوز مشخص نشده است، اما پليس منطقه «لاتن» بيان كرد كه احتمال اين مساله وجود دارد اين اسب‌ها به دليل وقوع هواي توفاني و برخورد صاعقه در نزديكي محل مسابقه به حالت ديوانگي افتاده باشند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.