رئیس مجلس نمایندگان: نظام قضایی ما در خطر است

کوین مک کارتی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در واکنش به طرح اتهام علیه ترامپ گفت مردم آمریکا، دموکرات‌ها را نخواهند بخشید و نظام قضایی ما در خطر است.
کد خبر: ۱۱۶۹۳۸۲
|
۱۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۹ 31 March 2023
|
4051 بازدید
|
۲

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما از شبکه تلویزیونی الجزیره، "کوین مک کارتی" رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در واکنش به طرح اتهام علیه دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق این کشور گفت: این اقدام دموکرات‌ها تلاش برای مداخله در انتخابات است. مردم آمریکا دموکرات‌ها را نخواهند بخشید و نظام قضایی ما در خطر است.

"چاک شومر" رئیس دموکرات‌ها در مجلس سنای آمریکا نیز گفت: ترامپ نیز مانند هر آمریکایی تسلیم قانون می‌شود. او می‌تواند از قانون و نه سیاست برای رقم زدن سرنوشت خود طبق واقعیت‌ها استفاده کند.

"آدام شیف" عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا گفت: طرح اتهام علیه ترامپ اتفاقی بی سابقه است، اما رفتار ترامپ و قانون گریزی او نیز یی سابقه بوده است. قانون باید ثروتمندان و صاحب نفوذ‌ها را حتی در صورت داشتن مقام و منصب بازخواست کند.

"تد کروز" عضو جمهوریخواه مجلس سنای آمریکا گفت: طرح اتهام علیه ترامپ به منزله مرگ قانون و تلاش برای انتخاب دوباره بایدن به ریاست جمهوری است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۶ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۱
اخه چي ما در خطر نيست !؟
موسوی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۸ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۱
ابرقدرت وکد خدای جهان هیچ وقت به خطر نمیفتدخخخخخخ
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت
آخرین اخبار