تبعه خارجی هموطنش را کشت

کد خبر: ۱۱۷۰۰۹۰
|
۱۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۳:۴۴ 05 April 2023
|
4025 بازدید

تبعه افغانستانی  که هموطنش را در یک کارگاه به قتل رسانده بود، در کمتر از سه ساعت در عملیات  نیروهای  پلیس  شهرستان شهربابک دستگیرشد.

به گزارش خراسان، فرمانده انتظامی شهربابک بیان کرد: به دنبال اعلام وقوع قتل یک جوان افغانستانی  در اطراف شهر بابک و فرار قاتل، تحقیقات میدانی و اقدامات اطلاعاتی برای شناسایی و دستگیری متهم آغاز شد.

سرهنگ حسن عبدلی گفت: ماموران خیلی زود هویت عامل قتل  را شناسایی کردند و برای دستگیری او وارد عمل شدند که در ادامه متهم مد نظر در کمتر از سه ساعت در یکی از روستاهای اطراف  این شهرستان به دام پلیس افتاد و طی بازجویی‌های به عمل آمده به انجام این قتل اعتراف کرد.

این مسئول انتظامی  با اشاره به این که قاتل و مقتول هر دو افغانستانی هستند، خاطرنشان کرد: این متهم انگیزه خود را از قتل، وقوع نزاع فردی با مقتول در یک کارگاه ذکر کرد و پس از تکمیل پرونده به مرجع قضایی تحویل شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟