آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
5بازدید
۳

طلب هزار میلیاردی وزارت بهداشت بابت یارانه دارو

وزیر بهداشت، از مطالبات معوق مراکز درمانی و همچنین عدم پرداخت یارانه دارو خبر داد.

طلب هزار میلیاردی وزارت بهداشت بابت یارانه دارو

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، بهرام عین‌اللهی، در حاشیه اجلاس رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور، در خصوص مطالبات معوق مراکز درمانی و روند اجرای طرح دارویاری، گفت: بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تابعه وزارت بهداشت، مطالبه معوق از بیمه سلامت ندارند؛ اما از سازمان تأمین اجتماعی، ۱۲ هزار میلیارد تومان طلب معوق داریم.

وی افزود: بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تابعه وزارت بهداشت، به بیمه شدگان تأمین اجتماعی خدمات می‌دهند؛ اما سازمان تأمین اجتماعی پول این خدمات را نمی‌دهد.

وزیر بهداشت به روند اجرای طرح دارویاری و مشکلات داروخانه‌ها اشاره کرد و گفت: در طرح دارویاری اعلام کردیم که ارز برخی داروها را نیمایی می‌کنیم و اختلاف ارز نیمایی به ترجیحی را بیمه‌ها بپردازند. بر این اساس سازمان برنامه و بودجه باید اعتبار لازم را ارائه می‌کرد تا بیمه‌ها بتوانند این پول را بپردازند، اما متأسفانه در این زمینه ۲۵ هزار میلیارد تومان معوقه از سازمان برنامه و بودجه داریم.

وی با عنوان این مطلب که رئیس جدید سازمان برنامه و بودجه قول پرداخت این معوقات را داده‌اند، افزود: در همین ارتباط، مصوبه هیأت دولت را داریم که ۱۰ هزار میلیارد تومان پرداخت شود که تاکنون ۳,۲۰۰ میلیارد تومان پرداخت شده و مابقی در مراحل اجرایی است.

بنابر این گزارش، وزیر بهداشت در سخنانی در اجلاس رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، گفت: در حال حاضر نه بودجه و نه پولی هست و در عین حال مشکلات بسیار زیاد است؛ اگر مرد میدان هستید، وسط بیایید و کار کنید.

وی افزود: انتظار داریم که اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس هم به عنوان قانونگذار و هم به عنوان کارشناس به ما کمک کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

رضا۱۴۰۲/۰۲/۱۳ ۱۰:۵۸

ضعیفترین وزیر بهداشت دوران جمهوری اسلامی ایشون هستند

s۱۴۰۲/۰۲/۱۳ ۱۰:۳۳

سلام طرح های من در آوردی رو تعطیل کنید به بیمه ها به چشم یک صنعت نگاه کنید بیمارستانها رو هم آزادش کنید وزارت بهداشت داره جای کمیته امداد کار می کنه آخرش خودش رو هم نابود خواهد کرد

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۳ ۱۰:۲۰

دولت محرومان

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.