آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
3بازدید
۰

تجمیع دادگاه‌های خانواده تهران در دو مجتمع قضایی

رئیس کل دادگاه‌های عمومی و انقلاب تهران گفت: از اول اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ کلیه دعاوی مربوط به امور خانواده در تهران در دو مجتمع قضایی خانواده یک و دو مورد پذیرش و رسیدگی قرار گرفته‌است.

تجمیع دادگاه‌های خانواده تهران در دو مجتمع قضایی

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، یحیی جعفری رئیس کل دادگاه‌های عمومی و انقلاب تهران در این باره اظهارکرد: نظر به پراکندگی شعب دادگاه خانواده و استقرار آن در شش مجتمع قضایی (خانواده یک، خانواده دو، شهید باهنر، شهید مطهری، شهید صدر و شهید مفتح) مدیریت محاکم تهران بلحاظ ضرورت و اداره بهتر امور، رسیدگی تخصصی و تقویت نظارت بر رسیدگی‌ها به تدریج شعب رسیدگی به دعاوی خانواده در مجتمع‌های قضایی شهید صدر، شهید مطهری و شهید مفتح را به مجتمع‌های قضایی خانواده یک و دو انتقال، و در سه مجتمع (خانواده یک، دو و شهید باهنر) متمرکز کرد.

رئیس کل محاکم تهران گفت: در سال جاری با بررسی و اقدامات فنی و کارشناسی لازم و جلب نظر مدیران مرتبط، موفق شدیم با انتقال شعب قضایی خانواده از مجتمع قضایی شهید باهنر، کلیه شعب را در مجتمع‌های قضایی خانواده یک در جنوب شرق و خانواده دو در شمال غرب تهران متمرکز کنیم.

وی در ادامه اظهار کرد: ارتقاء رسیدگی‌های تخصصی، صرفه جویی در امور دادرسی (امکانات و نیروی انسانی)، مدیریت بهتر امور، تعدیل در ارجاع پرونده‌ها و وارده به شعب، تقویت نظارت بر روند رسیدگی‌ها و دادرسی و ایجاد رویه واحد در نظرات قضایی از جمله اهداف این امر بوده است.

جعفری بیان کرد: از آنجایی که در تهران تاکنون اختصاصی کردن شعب خانواده موضوع قانون حمایت از خانواده اجراء نشده است با این اقدام و بررسی‌های اولیه، مقدمات اجرای آن و اختصاصی کردن شعب نیز فراهم شده است.

رئیس کل دادگاه‌های عمومی و انقلاب تهران در پایان عنوان کرد: با تصمیم فوق از اول اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ کلیه دعاوی مربوط به امور خانواده در تهران در دو مجتمع قضایی خانواده یک و دو مورد پذیرش و رسیدگی قرار گرفته‌است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.