آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
1بازدید
۰

رسانه‌هاي اسلامي روز جهاني قدس را مورد توجه ويژه خود قرار دهند

بيانيه اتحاديه راديو و تلويزيون‌هاي اسلامي

اتحاديه از همه رسانه‌هاي اسلامي با گرايش‌هاي گوناگون مي‌خواهد كه اين مناسبت تاريخي را مورد توجه ويژه خود قرار داده بيانيه‌ها، موضع گيري‌ها و فعاليت‌هاي انجام شده در اين روز را پوشش خبري دهند و موج وسيعي را براي ايستادگي و مقاومت عليه اشغال، ستم، طغيانگري، تجاوز و جنايات صهيونيستي و در دفاع از حق، عدالت، آزادي، حاكميت، و حق تعيين سرنوشت ايجاد كنند.

اتحاديه راديو و تلويزيون‌هاي اسلامي با صدور بيانيه‌اي ضمن دعوت از همه مسلمين جهان براي حضور در راهپيمايي روز قدس، تاكيد كرده است: رسانه‌هاي اسلامي با گرايش‌هاي گوناگون روز جهاني قدس را مورد توجه ويژه خود قرار دهند.

به گزارش فارس، متن كامل بيانيه اتحاديه راديو و تلويزيون‌هاي اسلامي در خصوص روز جهاني قدس به شرح ذيل است:

در ماه مبارك رمضان ماه خدا و پيامبر كه يادآور عروج او به اوج آسمان‌هاست، در ماه روز و عبادت و همبستگي و وحدت، و در آخرين جمعه ماه، همه مسلمانان جهان، روز جهاني قدس را گرايم مي‌دارند، روزي كه از سوي رهبر فقيد امت اسلامي امام‌خميني(ره) به عنوان روز اسلام و حيات و احياي اسلام و روز قيام مستضعفان بر مستكبران و جدايي حق و باطل اعلام شد.

روز قدس آغاز عصري نوين در تاريخ آرمان‌ فلسطين و مسئله محوري امت اسلامي است، زيرا بر اسلامي بودن مسئله فلسطين، ضرورت تحقق وحدت اسلامي و قيام همه ملت‌ها و پيروان مذاهب و اقشار ملت براي دفاع از قدس و مقدسات آن، ملت و سرزمين و آرمان فلسطين، يكپارچگي همه سرزمين‌ و هم سرنوشتي آحاد مردم فلسطين اعم از مردم داخل و آوارگان پراكنده در جهان تاكيد دارد.

روز قدس نشانگر فروپاشي همه راه‌حل‌هاي سازش‌كارانه و تلاش‌هاي انجام شده براي تحميل واقعيت‌هاي ناخواسته و ايجاد رژيم نامشروع صهيونيستي در قلب جهان اسلام است. روزي است كه ثابت مي‌كند، انتفاضه مردم و مقاومت دليرانه آنان تنها راه حل فلسطين است و قطعنامه‌هاي بين‌المللي، كنفرانس‌هاي صلح و مذاكرات مستقيم با دشمن اشغالگر جز به افزايش جنايات و تجاوز اين رژيم نمي‌انجامد.

روز قدس، در سال جاري و در شرايط دشواري كه امت اسلامي و مردم مقاومت فلسطين در سايه اوضاع، منطقه‌اي و جهاني، امروزه شاهد آنند، اهميتي دو چندان يافته است و نيازمند آن است كه ملت‌هاي مسلمان يك صدا و با موضع و اقدامي يكپارچه، براي دفاع از مقدسات و مصالح امت اسلامي به پا خيزند.

در چنين شرايطي و در چارچوب هجمه استكباري براي تحميل سلطه يكجانبه خود، اشغال نظامي مناطقي از جهان اسلام، حمايت مطلق آمريكا و غرب از رژيم صهيونيستي، تلاش براي ايجاد تفرقه و پراكندگي مسلمين، شاهد آنيم كه رژيم صهيونيستي همچنان بر ارتكاب جنايات خود و محاصره مردم فلسطين، مسلخ هويت اسلامي و فرهنگ و زبان عربي، اجراي طرح‌هاي يهودي‌سازي، جدا ساختن قدس و مسجد الاقصي و ويراني آن، تجزيه مردم فلسطين و سرزمين‌هاي اشغال شده، انجام عمليات نظامي مستمر كه به قتل و آوارگي و رنج و گرسنگي سازمان يافته مردم مي‌انجامد همچنان اصرار مي‌ورزد.

در عين حال برخي همچنان به دنبال آنند كه مذاكرات مستقيم با دشمن صهيوينستي را با پوشش بين‌المللي و مشاركت چند كشور عربي از سر بگيرند تا طرح‌هاي جايگزين را مانند اسكان فلسطينيان در كشورهاي ديگر، جبران خسارت، راه حل دو دولت و مبادله اراضي و جمعيت براي ايجاد جامعه صهيونيستي خالص در سرزمين‌هاي اشغالي 1948 تحميل كنند، دولت فلسطين تنها در بخشي از كرانه غربي و نوار غزه بدون حاكميت كامل واستقلال ايجاد شود، قدس شريف به رژيم صهيونيستي الحاق گردد و با تجزيه و نزاع و درگيري و چند پارگي مردم يك ميهن آوارگان از حق بازگشت به زمين و ميهن و خانواده و خانه‌هاي خود محروم بمانند.

اتحاديه راديو و تلويزيون‌هاي اسلامي وظيفه خود مي‌داند كه همه مسلمين جهان را براي بزرگداشت روز جهاني قدس به عنوان رمز وحدت، دفاع از مقدسات و آزادي فلسطين فراخواند و از دولت‌هاي اسلامي و عربي مي‌خواهد كه همگان با ملت‌ها به حمايت از تظاهرات و راهپيمايي‌ها و تجمعات اين روز مبارك بپردازند.

اتحاديه از همه رسانه‌هاي اسلامي با گرايش‌هاي گوناگون مي‌خواهد كه اين مناسبت تاريخي را مورد توجه ويژه خود قرار داده بيانيه‌ها، موضع گيري‌ها و فعاليت‌هاي انجام شده در اين روز را پوشش خبري دهند و موج وسيعي را براي ايستادگي و مقاومت عليه اشغال، ستم، طغيانگري، تجاوز و جنايات صهيونيستي و در دفاع از حق، عدالت، آزادي، حاكميت، و حق تعيين سرنوشت ايجاد كنند.

اتحاديه همچنين از همه گروه‌هاي مقاومت اسلامي در فلسطين و لبنان و همه جاي جهان اسلامي مي‌خواهد كه با ايمان به سستي و فروپاشي دشمن و قطعيت پيروزي الهي، صفي واحد در رويارويي با تهديدات و چالش‌هاي فراروي اسلامي تشكيل دهند، كه خداي متعال فرمود: مبادا رفت و آمد و (جنب و جوش) كافران در شهرها تو را دستخوش فريبد كنند. فرجام كار در گذشته و آينده از آن خداست، و در آن روز است كه مومنان از ياري خدا شاد مي‌گردند هر كس را بخواهد ياري مي‌كند، و اوست شكست ناپذير مهربان، وعده خداست، خدا وعده‌اش را خلاف نمي‌كند، ولي بيشتر مردم نمي‌دانند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.