آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
0بازدید
۱

هزینه نقل و انتقال مسکن در پردیس حذف شد

مدیرعامل شرکت عمران پردیس گفت: هزینه نقل و انتقالات مسکن در پردیس حذف و از ابتدای خرداد اجرا شده است.

به گزارش تابناک، محبت خواه در گفت‌وگو با تسنیم ، با اشاره به مشکلات ناشی از هزینه نقل و انتقال اظهار داشت: نقل و انتقال ثانویه با مصوبه هیات مدیره شرکت عمران پردیس و دستورات مقام فرادستی برای مسکن در سنوات گذشته 38 میلیون تومان بود که منجر به نارضایتی مردم شده بود.

وی با بیان اینکه متقاضیان در این زمینه مراجعه و اعلام نارضایتی در هزینه نقل و انتقال داشتند افزود: با اقدامات و تصمیم بر رضایت مردم دریافت هزینه نقل و انتقال حذف شد.

مدیرعامل شرکت عمران پردیس در ادامه گفت: قانون مسئله نقل و انتقال را تعریف کرده بود که از این به بعد تصمیم بر این است که از ابتدای خرداد هزینه نقل و انتقال توسط مردم پرداخت نشود و مردم این موضوع را با شرکت عمران در میان بگذازند.

 

محبت خواه در پایان خاطرنشان کرد: تمامی تصمیمات مردم مبتنی بر ایجاد رضایت مردم است که تمامی افرادی که در مسکن مهر ثبت نام کرده اند از قشر ضعیف و مستضعف هستند که شرکت عمران در مقابل نقل و انتقالات صوری خواهد ایستاد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

علیرضا یاسمنی۱۴۰۲/۰۳/۲۸ ۱۰:۰۰

شرکت عمران پردیس همچنان در حال دریافت مبالغ اضافی هست و خبری از حذف هزینه نقل او انتقال نیست.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.