آخرین خبربازداشت یک مدیر در استان فارس به اتهام قاچاق سوخت
7بازدید
۰

کشته‌شدن ۴ تروریست پ ک ک در شمال سوریه

وزارت دفاع ترکیه اعلام کرد که ۴ تروریست پ ک ک را در شمال سوریه کشته است.

کشته‌شدن ۴ تروریست پ ک ک در شمال سوریه

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری آناتولی، وزارت دفاع ترکیه امروز سه شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروهای مسلح این کشور در شمال سوریه ۴ نفر از عناصر گروهک تروریستی پ ک ک / ی پ گ را از پای درآورده اند.

دربیانیه مذکور آمده است: این عملیات در پی تیراندازی تروریست‌ها به منطقه اجرای عملیات شاخه زیتون و سپر فرات انجام گرفته است.

در اطلاعیه وزارت دفاع ترکیه آمده است: ۴ تروریست پ ک ک / ی پ گ که به منطقه اجرای عملیات شاخه زیتون و سپر فرات آتش گشوده بودند، با اجرای عملیاتی موفق توسط نیروهای مسلح ترکیه از پای درآمدند.

وزارت دفاع ترکیه همچنین بر ادامه مبارزه قاطع با گروهک‌های تروریستی تا نابودی آخرین عنصر تروریستی تاکید کرد.

ارتش ترکیه ۹ اکتبر ۲۰۱۹ با مشارکت نیروهای مسلح تحت حمایت خود در شمال سوریه، عملیاتی را با عنوان چشمه صلح در شرق رودخانه فرات آغاز کرد و طی آن توانست کنترل ۲ شهر تل ابیض و رأس العین را به دست بگیرد.

این در حالیست که ترکیه در سال‌های اخیر به بهانه مبارزه با تروریست های پ ک ک، بر خلاف منشور ملل متحد در لزوم عدم نقض تمامیت ارضی یک کشور مستقل، بدون کسب مجوز از دمشق و بغداد بارها به خاک عراق و سوریه تجاوز کرده است؛ اقدامی که اعتراض این دو کشور را نیز به همراه داشته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.