آخرین خبرپزشکیان: شخصاً دغدغه دارم که برق مورد نیاز زنجیره تولید قطع نشود
10بازدید
۴

پنهانکاری اسرائیل درباره انفجار بمب در تل‌آویو

منابع رژیم صهیونیستی فاش کردند که دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی این رژیم درباره انفجار اخیر یک بمب در شهر تل آویو پنهانکاری کرده اند.

پنهانکاری اسرائیل درباره انفجار بمب در تل‌آویو

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، "دورون کدوش" خبرنگار رادیوی ارتش رژیم صهیونیستی فاش کرد: شب سال نو عبری (شب ۱۵ سپتامبر مصادف با شب ۲۹ شهریورماه)، یک بمب در پارک یرکون در تل آویو منفجر شده است.

وی افزود: تعدادی فلسطینی در ارتباط با این انفجار بازداشت شده اند و پرونده همچنان در دست بررسی است و انتشار جزئیات آن ممنوع شده است.

در ماه‌های اخیر انفجارهای مشکوکی در مناطق مختلف سرزمین های اشغالی از جمله انفجار خودرو گزارش شده است.

این درحالی است که تاسیسات زیرساختی از جمله حمل و نقل، ارتباطات، رسانه ها و کارخانه های این رژیم نیز بویژه در طول ماههای اخیر شاهد حملات متعدد سایبری به خود بوده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۰۳ ۰۸:۴۳

سی تا بمب میخاستن در تهران منفجر کنند چوب خدا صدا ندارد

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۰۳ ۰۸:۰۱

تروریست هستن

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۰۳ ۰۰:۴۰

می گم فرض کنید فردا اسراییل کلا نابود و باخاک یکسان شود. چه چیزی گیر ما میاد؟ رفا یا آرامش یا چه چیزی؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۰۲ ۲۱:۳۶

گرایی برنز گرفت
گفتم اگه خوابتون برده بیدارتون کنم فاجعه ها

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.