آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
3بازدید
۰

مینی‌بو‌سهای تهران صد درصد فرسوده‌اند

مدیر عامل ستاد مرکزی معاینه فنی خودروهای تهران گفت: صددرصد مینی‌بوس‌های تهران فرسوده هستند و ایمنی لازم برای جابه‌جایی مسافر را ندارند.

به گزارش مهر، وحید نوروزی با بیان اینکه برخی از مدارس غیرانتفاعی برای سرویس مدارس خود از مینی‌بوس استفاده می کنند، گفت: با توجه به سابقه ورود مینی‌بوس‌ها به کشور، 100 درصد مینی‌بوس‌های تهران فرسوده هستند.

وی به بحث معاینه فنی سرویس مدارس اشاره و تاکید کرد: با تاکسی‌رانی در این زمینه ارتباط خوبی برقرار شده و شهرداری تهران تفاهم‌نامه‌ای با آموزش و پرورش برای سرویس مدارس منعقد کرده است.

نوروزی در بخش دیگر سخنانش افزود: تاکسی‌ها برای معاینه فنی خودروها سالانه چندین بار مراجعه می‌کنند و حداقل‌های معاینه فنی را می‌گذارنند.

مدیر عامل ستاد مرکزی معاینه فنی خودروهای تهران اظهار داشت: به مسئولان مدارس توصیه می‌کنیم که از مینی‌بوس‌های فرسوده برای جایه‌جایی دانش‌آموزان استفاده نکند.

وی بیان کرد: سرویسهای مدارس باید در شرایط ایمن باشد تا جان دانش‌آموزان به مخاطره نیفتد.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.