آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
4بازدید
۷

تاکید آیت الله سبحانی برمهار تورم و ثبات قیمت‌ها

مرجع تقلید شیعیان بر مهار تورم، ثبات قیمت ها و نیز عدم اجازه به بانک ها برای امر تجارت تاکید کرد.

تاکید آیت الله سبحانی برمهار تورم و ثبات قیمت‌ها

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، آیت الله جعفر سبحانی عصر سه‌شنبه در دیدار وزیر اقتصاد و امور دارایی اظهار داشت: باید تلاش شود تا ثبات قیمت‌ها در کشور ایجاد شود و ثبات قیمت نشان دهنده تسلط و مدیریت بر امور است.

آیت الله سبحانی گفت: بانک‌ها باید امانت‌دار مردم باشند و نباید به بانک‌ها اجازه تجارت با اموال مردم داده شود.

وی ابراز داشت: استفتائات و سوالات بسیاری در زمینه دریافت وام از بانک‌ها و نحوه بازپرداخت از ما می‌شود که برخی افراد وقتی توانایی باز پرداخت وام را ندارند بانک املاک آنان را تصاحب می‌کنند و مشکلاتی برای مردم بوجود می‌آید که در این زمینه باید تلاش شود تا املاک به عنوان وثیقه قرار نگیرد.

مرجع تقلید شیعیان ابراز داشت: دولت باید همت خود را در راستای مهار تورم به کار گیرد که این امر موجب دلگرمی مردم خواهد.

آیت الله سبحانی در توصیه به وزیر اقتصاد و امور دارایی ابراز داشت: افرادی را به ریاست بانک‌ها انتخاب کنید که از مال مردم حراست کنند و در گذشته شاهد بودیم فردی در این مسئولیت به کار گرفته شد که بعد از مدتی دارایی مردم را به خارج از کشور برد و تاکنون نیز وی را باز نگردانند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۲ ۰۸:۱۸

استاد بزرگوار اجناس تو دو سال سه برابر شده و تورم بیداد و ۲۸ میلیون زیر خط فقر الان تاکید میکنید تو دوسال خبری نبود ؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۲ ۰۸:۱۳

کدام گرانی و کدام تورم حضرت آیت الله!!!!!

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۲ ۰۷:۴۵

اقای سبحانی خدا را شکر که شما به فکر ملت هستید

رضا۱۴۰۲/۰۷/۱۱ ۲۲:۳۱

آقای صبحانی ارسال ۹۶سونامی گرانی وتورم درکشورمردم را مستأصل ودرمانده کرده و شما الان متوجه شده آید و به مسئولان توصیه مهارتورم میکنید

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۱ ۲۲:۲۳

باشه. بش میگیم

بابک۱۴۰۲/۰۷/۱۱ ۲۲:۱۲

در دولت آقای روحانی،حضرات علما،،تهدید می کردند،،در دولت ناکارآمد آقای رئیسی،،فقط تاکید می کنند!!!
سیاست خارجی هم که تبدیل به التماس به کشورهای درجه سه شده...مدال افتخار از جنس حلبی باید تقدیم دولت و کابینه بشه

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۱ ۲۲:۰۲

مرسی تاکید

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.