آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
14بازدید
۲

حکم اعدام قاتل شهید علی نظری پاسدار ملایری‌ ‌تایید شد

دادستان مرکز استان همدان گفت: با رأی دیوان عالی کشور، حکم اعدام قاتل شهید علی نظری پاسدار ملایری‌ ‌تایید شد.

حکم اعدام قاتل شهید علی نظری پاسدار ملایری‌ ‌تایید شد

به گزارش «تابناک»، حسن خانجانی در گفتگو با خبرنگار تسنیم در همدان با بیان اینکه با رأی دیوان عالی کشور، حکم اعدام قاتل شهید علی نظری پاسدار ملایری تایید شد، اظهار داشت: سرگرد پاسدار «علی نظری» از نیرو‌های سپاه ناحیه ملایر شامگاه چهارشنبه چهارم آبان سال ۱۴۰۱ در جریان تلاش برای تأمین نظم و امنیت جامعه به ضرب گلوله اغتشاشگران به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

به گزارش تسنیم، در شامگاه ۴ آبان ماه ۱۴۰۱ در جریان اغتشاشات، نیروی‌های امنیتی به خودرویی مشکوک شده و دستور ایست به راننده می‌دهند، اما سرنشینان بی‌توجه به دستور متواری می‌شوند.

در تعقیب و گریز، خودرو برای لحظاتی با شلیک ماموران انتظامی متوقف می‌شود. در همین حین یکی از نیرو‌های سپاه به خودرو نزدیک شده که پس از باز کردن درب آن، با شلیک مستقیم یکی از اغتشاشگران به شدت مجروح می‌شود. 

پاسدار علی نظری پس از انتقال به بیمارستان، از شدت جراحت به درجه رفیع شهادت نائل شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۲ ۲۲:۰۹

درود بر شرفش

مریم۱۴۰۲/۰۸/۲۲ ۲۱:۰۱

خدا لعنتشون کنه خدا رو شکر به سزای اعمالش رسید

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.