رکورد نادر و منفی گلمحمدی در تاریخ پرسپولیس
در تاریخ باشگاه پرسپولیس تنها در دو مقطع زمانی این تیم در 9 بازی یک برد به دست آورده که یکبار در سال 1390 و یکبار هم در سال جاری این اتفاق رقم خورده است.
به گزارش تابناک ورزشی، تساوی تیمهای پرسپولیس و استقلال خوزستان نهمین بازی بود که شاگردان یحیی گلمحمدی پشت سر گذاشتند اما فقط در این 9 بازی یک برد به دست آوردند.
تیم پرسپولیس مقابل ملوان به تساوی رسید، مقابل صنعت نفت مساوی کرد، در لیگ قهرمانان آسیا مقابل استقلال تاجیکستان به تساوی رسید، در لیگ برتر به سپاهان باخت، در لیگ قهرمانان آسیا مقابل النصر 10 نفره مساوی کرد، مقابل الدحیل قطر در حضور بیش از 53 هزار تماشاگر خودی شکست خورد و از آسیا حذف شد، مقابل استقلال تهران در دربی به تساوی رسید، مقابل استقلال خوزستان نتیجهای بهتر از مساوی کسب نکرد و فقط تیم هوادار را با نتیجه یک بر صفر و با گل به خودی مدافع این تیم شکست داد تا از 27 امتیاز ممکن این تیم فقط 9 امتیاز را در رقابتهای آسیایی و داخلی کسب کند.
در تاریخ باشگاه پرسپولیس تنها در دو مقطع زمانی این تیم در 9 بازی یک برد به دست آورده که یکبار در سال 1390 و یکبار هم در سال جاری این اتفاق رقم خورده است.
شرایط این روزهای پرسپولیس باعث شده تا انتقادهای زیادی متوجه کادر فنی این تیم شود و به همین خاطر سرخپوشان در بازی شمسآذر قزوین به برد در این بازی نیاز مبرمی دارند تا بتوانند از زیر فشار انتقادها خارج شوند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
وفت رفتن یحیی رسیده !
جالب تر انکه این رکورد با حمایت همه جانبه داوران و کمیته انضباطی برای این تیم به ثبت رسیده است شما بازی قبل این تیم با استقلال خوزستان را ببینید داور پنالتی گرفت که حتی بازیکنان پرسپولیس شگفت زده شدند
آقا جان لطفا جامهای اسنپی باباحمید و بابامسعودشون را فراموش کنید واقعا در 48 سال قبل از وزارت بابامسعودشون این تیم تنها افتخارش یک نایب قهرمانی در جام چهار جانبه ولایت بوده است!!
اراده قوی وجود داره که پرسپولیس دوباره قهرمان نشه
بابا این یحیی اصلا مال مربیگری نیست ، یحیی گل محمدی اگر 3 بار پرسپولیس رو قهرمان کرده به خاطر این بود که شالوده اون تیم در زمان برانکو چیده شده بود
یحیی گل محمدی حتی یه مهاجم بلد نیست جذب کنه آخه اینم شد مربی که تیمش 3 ساله مهاجم نداره ؟
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.