آخرین خبرنخستین زنی که رئیس‌جمهور بلغارستان شد
1بازدید

زن مزاحم به خواسته اش نرسید

زن جوان که در یکی از شبکه‌های اجتماعی با هدف اختلاف‌افکنی بین یک زوج، برایشان مزاحمت ایجاد کرده بود، دستگیر شد.

به گزارش ایران، سرهنگ «سیدمصطفی مرتضوی» رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: در پی مراجعه مردی به پلیس فتا استان اصفهان و شکایت مبنی بر اینکه فرد ناشناسی پس از تهمت و افترا به وی در یکی از شبکه‌های اجتماعی عنوان کرده که از تمام اسرار و اختلافاتی که بین او و همسرش هست، اطلاع دارد و همین موضوع آرامش روحی‌اش را بهم زده؛ پرونده‌ای در این پلیس تشکیل و کارشناسان تحقیقات خود را در این خصوص آغاز کردند.

وی افزود: با اقدامات فنی و تخصصی توسط کارشناسان پلیس فتا، زن جوانی که عامل مزاحمت برای شاکی بود شناسایی و پس از هماهنگی‌های لازم با مرجع قضایی به پلیس فتا احضار شد.

رئیس پلیس فتا استان اصفهان اظهار داشت: متهم که در ابتدا منکر هرگونه جرمی بود پس از مواجهه با دلایل، مستندات و ادله ارائه شده از سوی کارشناسان به مزاحمت برای شاکی اعتراف و ضمن اظهار ندامت از کرده خود، انگیزه‌اش از این کار را مزاحمت با هدف جدایی این مرد از همسرش بیان کرد.

سرهنگ مرتضوی خاطرنشان کرد: با اعتراف صریح متهم به عمل مجرمانه خود، پرونده تکمیل و با شکایت شاکی پرونده وی برای انجام اقدامات قانونی تحویل مرجع قضایی شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.