آخرین خبرساخت افزایشی؛ مسیر تازه فولاد مبارکه برای خلق کسب‌وکارهای جدید و تحول در تولید صنعتی
6بازدید

تولید ماده موثر داروی ام اس نخستین بار در کشور

محققان دانشگاه علوم پزشکی البرز موفق شدند ماده موثر داروی ام اس را تولید کنند.

تولید ماده موثر داروی ام اس نخستین بار در کشور

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما محقق برگزیده جشنواره رازی با بیان این مطلب گفت: این دارو را سال ۲۰۱۹ کشور آمریکا تولید کرده و تاکنون این دارو وارد کشور نشده است.

حاجی آقا بزرگی گفت: این دارو از نظر کیفیت، اثربخشی و خلوص ۹۹ درصدی کاملاً مشابه محصول آمریکایی است.

وی افزود: این دارو برای بیمارانی که دچار عود حملات ام اس می‌شوند داروی بسیار موثر و کم عارضه ای است.

این محقق، دارو ساز و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: هم اکنون داروهای بیماران ام اس بیشتر به صورت تزریقی است و داروهای خوراکی کمی برای درمان این بیماری در دنیا وجود دارد.

وی تاکید کرد: هر کیلو ماده اولیه این دارو در خارج از کشور ۱۰۰ هزار دلار است که ما موفق شدیم قیمت تمام شده این دارو را با حدود ۲۰ هزار دلار سنتز و تولید کنیم.

حاجی آقا بزرگی گفت: این دارو بسیار قوی است و به صورت قرص‌های ۲ میلی‌گرمی آماده و جایگزین برخی درمان‌های تزریقی می شود.

به گفته وی مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو اخذ شده و دارو در مرحله تولید انبوه است.

این دارو ساز و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز افزود: این دارو عوارض گوارشی و عوارض قلبی را به شدت در این بیماران کم کرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۱۱/۰۳ ۰۹:۲۵

ای کاش به موازات تحقیق میشد علت شیوع بسیار زیاد و خارج از نرم این بیماری در ایران چیست

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.