آخرین خبرپزشکیان: شخصاً دغدغه دارم که برق مورد نیاز زنجیره تولید قطع نشود
3بازدید
۰

رصد و حراست ۲۴ ساعته پدافند هوایی از آسمان کشور

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش با حضور در منطقه جنوب از گروه پدافند هوایی سیراف و بخش‌های مختلف و سایت‌های راداری و موشکی این گروه پدافندی بازدید کرد.

رصد و حراست ۲۴ ساعته پدافند هوایی از آسمان کشور

به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ارتش، امیر سرتیپ علیرضا صباحی‌فرد، فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش از سایت‌ها و مواضع پدافندی گروه پدافند هوایی سیراف بازدید کرد و آمادگی رزمی و توان عملیاتی این سایت‌ها و مواضع  پدافندی را مورد ارزیابی قرار داد.

امیر سرتیپ صباحی فرد در این بازدید، گفت: آموزه‌هایی چون مسئولیت‌پذیری و تعهدکاری که از حسِ ولایتمداری و میهن دوستی کارکنان پدافند هوایی نشأت می‌‎گیرد از مولفه‌های برجسته‌ در میان رزمندگان پدافند هوایی است.

وی با اشاره به رصد و حراست ۲۴ ساعته پدافند هوایی از آسمان کشور، ادامه داد: دلیرمردان پدافند هوایی در جای جای کشور اسلامی ایران ادامه دهنده راه شهدا بوده و با همان روحیه ایثارگری و ولایت‌پذیری به وظیفه خود عمل می کنند و حتی در ایامی مانند نوروز که بسیاری از هموطنان عزیز در تعطیلات و سفر به سر می برند، در سایت ها و مواضع پدافندی حاضرند و در برای کشور تولید امنیت تلاش می کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.