آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
0بازدید
۱

هشدار پلیس فتا به خریداران از سایت های اینترنتی

رئیس پلیس فتا تهران از شهروندان خواست هنگام خرید از سایت‌های اینترنتی تا زمانی که کالا را تحویل نگرفته‌اند به هیچ عنوان بیعانه واریز نکنند.

هشدار پلیس فتا به خریداران از سایت های اینترنتی

 

به گزارش تابناک، سرهنگ داوود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران اعلام کرد: در تعطیلات نوروز شاهد هستیم که برخی از کالاها مانند کالاهای مورد استفاده در منزل، برخی لوازم ضروری و البسه در فضای مجازی و در سایت‌های آگهی رسان مانند دیوار، شیپور، باما یا شبکه اجتماعی اینستاگرام تبلیغ می‌شوند، خیلی از این کالاها با قیمتی کمتر از قیمت واقعی تبلیغ می‌شوند.

وی تصریح کرد: حواسمان باشد که کلاهبرداران حرفه‌ای معمولاً خود را آدم‌های موجه جلوه می‌دهند و سعی می‌کنند اشخاص را ترغیب کنند که برای خرید این لوازم بیعانه واریز کنند.

وی ادامه داد: هنگام خرید از این سایت‌ها تا زمانی که کالا را تحویل نگرفته‌اید به هیچ عنوان بیعانه واریز نکنید. کلیدواژه اصلی این نوع کلاهبرداری‌ها «طمع» و «عجله» است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۰۱/۱۲ ۱۷:۲۳

حالت خوبه؟ سایت تا وقتی پول کارت به کارت نکنی و پول هزینه پست را ندی چیزی پست نمی کنه....

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.