آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
5بازدید
۰

تأکید رهبر کره شمالی به نیروهایش برای آمادگی جنگی

کیم جونگ اون رهبر کره شمالی گفت که اوضاع بی‌ثبات ژئوپولیتیک ایجاب می‌کند که اکنون بیش از هر زمانی برای جنگ آماده بود.

تأکید رهبر کره شمالی به نیروهایش برای آمادگی جنگی

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از رویترز، کیم چهارشنبه در بازدید از «دانشگاه و نظامی کیم جونگ ایل» افزود، اگر دشمن به تقابل نظامی با پیونگ یانگ روی بیاورد، کره شمالی با استفاده از همه ابزارها و بدون تعلل ضربه‌ای مرگبار به دشمن وارد خواهد کرد.

خبرگزاری مرکزی کره بامداد پنجشنبه در گزارشی از بازدید کیم نوشت: وی اوضاع پیچیده بین‌المللی و وضعیت مبهم و بی‌ثابت نظامی و سیاسی در اطراف کره شمالی را تشریح کرد و گفت که اکنون باید بیش از هر زمان دیگری برای جنگ آماده بود.

کره شمالی در دوره رهبری کیم جونگ اون توسعه تسلیحات را با شتاب بیشتری در پیش گرفته و مناسبات سیاسی و نظامی نزدیکی با روسیه برقرار کرده است.

حدود ۲ هفته پیش، یک هیات روسی به ریاست سرگئی ناریشکین مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه برای گفت‌وگو درباره همکاری ۲ کشور به منظور مقابله با جاسوسی، به پیونگ یانگ سفر کرد.

پیونگ یانگ همواره آمریکا و کره جنوبی را به افزایش تنش‌های نظامی از طریق «رزمایش‌های نظامی» متهم کرده است.

پیونگ یانگ اخیرا تایید کرد که زیر نظر کیم جونگ اون یک موشک مافوق صوت میانبرد جدید با سوخت جامد آزمایش کرد.

کیم در ماه مارس نیز یک تمرین نظامی ارتش این کشور را که با مشارکت یگان‌های تانک برگزار شد، هدایت و با یک تانک رزمی جدید رانندگی کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.