مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
داریک صفحه خبر
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
مبین نت
فلای تو دی- صفحه خبر

آملی لاریجانی: دنیا فهمید که صبر ایران حدی داشت

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام حمله کوبنده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به رژیم غاصب، ظالم و ضدبشری صهیونیستی را افتخارآفرین و غرورآفرین دانست و گفت: این ضربه برای رژیمی که خود را مصون می‌دانست به قدرکافی عبرت آموز بود.
کد خبر: ۱۲۳۲۱۶۹
|
۲۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۸ 15 April 2024
|
2663 بازدید
                              آملی لاریجانی: دنیا فهمید که صبر ایران حدی داشت

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، آملی لاریجانی روز دوشنبه همچنین افزود: ما این اقدام را که با شجاعت نیروهای مسلح خصوصاً سپاه پاسداران به انجام رسید به ملت عزیز، فرماندهی کل قوا، سپاه پاسداران و نیروهای مسلح تبریک عرض می‌کنیم.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به نوعی تغییر راهبردی در سیاست‌های دفاعی نظام جمهوری اسلامی تاکید کرد: ما به نظام کودک کش اسرائیل این تذکر را دادیم که من بعد هر کجا منافع ما و یا شخصیت‌های ما را مورد حمله قرار دهد مستقیماً با آنها برخورد می‌کنیم.

کوشا خودرو بین متن خبر

آملی لاریجانی با برشمردن خویشتن‌داری جمهوری اسلامی در خرابکاری‌ها و اقدامات شرارت آمیز متعدد اسرائیل گفت: امروز نظام جمهوری اسلامی به جهان این نکته را تفهیم کرد که صبر جمهوری اسلامی حدّی داشته و البته قدرت نظام جمهوری اسلامی هم عیان شده است هرچند صهیونیست‌ها و هم‌ پیمانانش، خواسته‌اند این ضربات را کم‌رنگ نشان دهند، اما خودشان می‌دانند که ضربه خورده‌اند وگرنه این‌همه دستپاچگی نداشتند.

وی افزود: بحمدالله قدرت نظام جمهوری اسلامی در این مرحله دارای بازدارندگی بسیار بالاست هم در سطح منطقه‌ای و هم در سطح جهانی و این قدرت را هم نشان داده است ما به سپاه غیور پاسداران، به فرماندهی کل قوا و هم به همۀ مردم عزیزمان تبریک عرض می‌کنیم و امیدواریم که این قدرت هر روز فراتر رود و بتواند دشمنان نظام جمهوری اسلامی و دشمنان مسلمین را ان شاء الله سر جای خود بنشاند، رژیم صهیونیستی گمان می‌کرد خیلی مقتدر است و آن گنبد آهنین‌اش نسبت به این حملات مانع و بازدارنده است که الحمدلله روشن شد که این‌چنین نیست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

این مدرس عالی حوزه علمیه قم با ابراز امیدواری نسبت به پایان ظلم به مردم غزه و شکست هر چه سریعتر رژیم صهیونیستی افزود: خداوند ان شاء الله به همه مسلمین و مردم ما عزت دهد و مردم مظلوم غزه را از این ظلم عجیبی که در طول تاریخ شاید از موارد نادر باشد، نجات دهد چون در واقع رژیم صهیونیستی از تمام خطوط قرمز حقوق بشری عبور کرده و اعمالی انجام داده که تصورش برای انسان مشکل است، زنان، مردان و کودکان تحت فشار چنین ظلمی گسترده با آن مظلومیت شهید می‌شوند. امیدواریم که این ظلم هر چه زودتر پایان یابد و در اینجا هم شکست اسرائیل قطعی شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # کالابرگ # یمن # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # مسکن ملی
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟