دیدار امروز مقام ایرانی با بشار اسد در دمشق

سرپرست وزارت امور خارجه در ادامه سفر خود پس از پایان رایزنی‌ها در لبنان صبح امروز - سه‌شنبه - وارد دمشق پایتخت سوریه شد.
کد خبر: ۱۲۴۰۹۱۶
|
۱۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۶ 04 June 2024
|
2068 بازدید

دیدار امروز مقام ایرانی با بشار اسد در دمشق

به گزارش تابناک به نقل از  ایرنا، علی باقری کنی سرپرست وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه سفر منطقه ای خود، امروز - ۱۵ خردادماه - برای دیدار و رایزنی با مقامات دولت سوریه، به دمشق پایتخت این کشور عزیمت کرد.

باقری قرار است امروز بر اساس برنامه ریزی های انجام شده با بشار اسد رئیس جمهوری سوریه، فیصل مقداد وزیر امورخارجه این کشور و  سرلشکر «کفاح ملحم» رئیس دفتر امنیت ملی سوریه دیدار و رایزنی کند.

وی پیش از این در پایان دیدارهای خود در لبنان با سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان دیدار و گفت‌وگو کرد.

باقری کنی همچنین در طی این سفر و پیش از عزیمت به دمشق با عبدالله بوحبیب وزیر خارجه لبنان، نجیب میقاتی نخست وزیر و نبیه بری رئیس مجلس این کشور در بیروت دیدار و رایزنی کرد.

سرپرست وزارت امور خارجه کشورمان همچنین با حضور در روضه الشهدا نسبت به شهدای مقاومت ادای احترام کرد و همچنین با حضور بر سر مزار مادر سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان، برای ایشان فاتحه قرائت کرد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟