آخرین خبرافشاگری رنجبران از ادعای جنجالی درباره انتخاب رهبری
28بازدید

مریم رجوی را با داروهای با دُز بالا زنده نگه داشته‌اند

حال مریم رجوی سرکرده ۷۰ ساله منافقین همجنان وخیم گزارش شده است.

مریم رجوی را با داروهای با دُز بالا زنده نگه داشته‌اند

به گزارش «تابناک»» به نقل از ایرنا، پس از انتشار خبر وخامت حال سرکرده گروهک ترویستی منافقین و انتقال به بخش مراقبت‌های ویژه، گروهک منافقین برای جلوگیری از فشارها و تنش‌های داخلی با اقدامات مختلف در تلاش برای انکار ماجراست تا جایی که تصاویر منتشر نشده دیدار با یکی از بازنشستگان پارلمان فرانسه را برای رد ادعای وخامت حال او منتشر کردند و با گذاشتن چند پیام با همان الگوی لاپوشانی مرگ مسعود، سعی در بیان روایتی دروغ از وضعیت مریم رجوی داشتند.

این موضوع در حالی است که آخرین اخبار رسیده به خبرنگار ایرنا، حکایت از وضعیت ناپایدار مریم رجوی دارد.

یک منبع آگاه در فرانسه گفت: سرکرده ۷۰ ساله گروهک منافقین روز دوشنبه مجددا دچار حمله شده است و با استفاده از داروهای با دز بالا سعی در پایدار کردن علائم حیاتی او دارند تا به هر قیمتی شرایط را برای حضور چند دقیقه‌ای در مراسم سالانه خود در ۹ تیر مهیا کنند تا کمی از فشارهای داخلی نفرات کاسته شود.

همچنین بر اساس اخبار منابع آگاه در دولت فرانسه که در گفتگو با خبرنگار ایرنا به دست آمده است، دولت فرانسه ضرب الاجل دو ماهه برای تخلیه مقر این گروهک که دو هفته پیش به آن حمله کرده بودند و برخی تجیهزات جاسوسی و سلاح و نفرات غیرمجاز در آن را ضبط کرده بودند تعیین کرده است.

کادر فرانسوی گروهک چند مکان پیشنهادی مانند کارخانه‌ای متروکه در حاشیه پاریس برای جابجایی پیشنهاد داده اند که پلیس فرانسه به علت عدم امکان کنترل و نظارت دائمی با آن مخالفت کرده است و همچنین پیشنهاد گروهک مبنی بر انتقال به مکانی جدید در شهر پاریس را به علت "خطرناک بودن حضور منافقین برای امنیت فرانسه" مخالفت کرده است.

برخی اخبار از فشار دولت فرانسه برای تخلیه قرارگاه اصلی منافقین و سرکردگان آن در «اور سوراواز» و تعیین ضرب العجلی سه ماهه حکایت می‌کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ایرانی۱۴۰۳/۰۴/۰۶ ۰۱:۲۱

امیدوارم هرچه زودتر ریشه این گروهک خشک بشه تا مردم ایران ، تاکید میکنم مردم ایران از شر این دشمن بد ذات راحت بشن

ناشناس۱۴۰۳/۰۴/۰۶ ۰۰:۳۹

ار عراق انداختنتون بیرون از آلبانی انداختنتون بیرون حالا هم از فرانسه دارن میندازنتون بیرون ، چرا اینقدر پست و حقیرید که وقتی می بینید دنیا اینطور باهاتون رفتار میکنه کماکان علیه کشور خودتون فعالیت می کنید ؟!!!

ناشناس۱۴۰۳/۰۴/۰۶ ۰۰:۳۷

مریم رجوی از فوت شهید رئیسی اظهار خوشحالی کرد یک هفته بعدش خودش رفت در کما و در حال مرگه :)))

ناشناس۱۴۰۳/۰۴/۰۶ ۰۰:۳۶

خانه سالمندان مجاهدین خلق به زودی تعطیل می شود خخخخ

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.