عصبانیت اسپانیا از ادعای عجیب گلر گرجستان

انگئورگی مامارداشویلی از خویچا کواراتسخلیا به عنوان بازیکنی برتر از تمام ملی پوشان اسپانیا نام برد.
کد خبر: ۱۲۴۵۱۰۰
|
۰۸ تير ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۷ 28 June 2024
|
3557 بازدید


به گزارش تابناک، گئورگی مامارداشویلی، دروازه‌بان والنسیایی گرجستان، ستاره تیمش، خویچا کواراتسخلیا، را برتر از همه بازیکنان تیم ملی اسپانیا می‌داند. ادعایی که بازتابی منفی در رسانه‌های اسپانیایی داشت.

این دروازه‌بان گفت: «خویچا از نظر من بهتر از تمام بازیکنان اسپانیاست. نمی‌خواهم بگویم که ما قطعا بازی را می‌بریم، اما می‌توانیم کار را برای اسپانیا بسیار سخت کنیم، حتی اگر آنها بخت مسلم قهرمانی رقابت‌ها باشند.»

 این دروازه‌بان با سیوهای نجات دهنده خود یکی از ستاره‌های جام ملت‌های اروپا است و گفته می‌شود والنسیا قصد فروش او با رقمی بالا را دارد، ولی مامارداشویلی نمی‌خواست درباره آینده خود صحبت کند: «در حال حاضر فقط روی این مسابقه تمرکز کرده‌ام. شاید بتوانم چند روز دیگر در مورد آینده صحبت کنم.»

او برنامه‌های تیمش برای بازی یکشنبه را فاش کرد: «ما باید خوب دفاع کنیم و سپس ببینیم که آیا آنها را در ضدحمله غافلگیر می‌کنیم یا نه، زیرا بازیکنان سریع و با کیفیتی در جلو داریم. واضح است که می‌دانیم باید چه کار کنیم، اما باید بسیار مراقب باشیم.»

 

 

"ورزش سه"

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟