آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
4بازدید
۰

طعنه زیدآبادی به اطلاعات اختصاصی ایران اینترنشنال !

این چه اطلاعات اختصاصی است که به " ایران اینترنشنال " رسیده ولی به سیا و موساد و ام.آی.6 و ده‌ها سازمان امنیتی و جاسوسی دیگر در جهان که با تمام قدرت، پیگیر این موضوع‌اند، نرسیده است؟

طعنه زیدآبادی به اطلاعات اختصاصی ایران اینترنشنال !

به گزارش تابناک، احمد زیدآبادی تحلیل گر در واکنش به ادعای تلویزیون ایران اینترنشنال در کانال تلگرامی خود نوشت: "اطلاعات اختصاصی رسیده به ایران‌اینترنشنال نشان می‌دهد که جمهوری اسلامی با پیگیری چند پروژه هم‌زمان، همچنان فعالانه در حال ادامه و تکمیل برنامه ساخت تسلیحات هسته‌ای خود است."
 
خب این چه اطلاعات اختصاصی است که به "ایران‌اینترنشنال" رسیده ولی به سیا و موساد و ام.آی.6 و ده‌ها سازمان امنیتی و جاسوسی دیگر در جهان که با تمام قدرت، پیگیر این موضوع‌اند،  نرسیده است؟
 
من که گمان نمی‌کنم "اطلاعات اختصاصی رسیده به ایران‌اینترنشنال"، هیچگاه بتواند چیزی بیش از همین صحنه‌های مربوط به قطع مقطعی آب و برق در نواحی شهری و روستایی و یا تصویر یک شعار در گوشه‌ای از یک خیابان خلوت باشد!

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.