آخرین خبرفوری‌ترین هدف ما خاتمه جنگ با ایران است
9بازدید
۰

بلیت ۷۵۰ یورویی مراسم افتتاحیه بازی‌های پارالمپیک

برگزارکنندگان بازی‌های پارالمپیک قیمت بلیت مراسم افتتاحیه این بازی‌ها را در سه سطح تعیین کرده‌اند که از ۱۵۰ تا ۷۵۰ یورو متغیر است.

بلیت ۷۵۰ یورویی مراسم افتتاحیه بازی‌های پارالمپیک

به گزارش تابناک به نقل از مهر، برای مراسم افتتاحیه هفدهمین دوره بازی های پارالمپیک ۳۰ هزار بلیت رایگان پیش بینی شده است اما سایر بلیت های این مراسم به فروش می رسد آنهم با سه قیمت متفاوت.

پایین ترین قیمت تعیین شده برای بلیت مراسم افتتاحیه بازی های پارالمپیک که از سوی برگزارکنندگان این بازی ها اعلام شده، ۱۵۰ یورو است. علاوه بر این، بلیت هایی با قیمت های دیگر هم برای این مراسم به فروش می رسد.

۴۵۰ و ۷۵۰ یورو دو قیمت دیگر تعیین شده برای بلیت های مراسم افتتاحیه پارالمپیک پاریس است که برای جایگاه هایی مناسب تر با شرایط بهتر تعیین شده اند.

مراسم افتتاحیه هفدهمین دوره بازی های پارالمپیک شامگاه چهارشنبه ۷ شهریور در میدان کنکورد و خیابان شانزه لیزه برگزار می شود. با برگزاری این مراسم، بازی های پارالمپیک به صورت رسمی آغاز شده و تا ۱۸ شهریور ادامه خواهد داشت.

کاروان ورزش ایران با ۶۵ ورزشکار در ۱۰ رشته در این دوره بازی های پارالمپیک حضور خواهد داشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.