آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
3بازدید
۰

اطلاعیه دادستانی پاریس درباره بازداشت مالک تلگرام

قاضی پرونده‌ای که مدیرعامل تلگرام شامگاه شنبه در ارتباط با آن در شمال پاریس بازداشت شد، قرار بازداشت پاول دوروف را «۴۸ ساعت دیگر» تمدید کرده است.

اطلاعیه دادستانی پاریس درباره بازداشت مالک تلگرام

به گزارش «تابناک» به نقل از بی بی سی، بر اساس اطلاعیه دفتر دادستانی پاریس، بعد از سپری شدن این مدت پاول دوروف یا باید آزاد یا رسما تفهیم اتهام شود.

دفتر دادستانی فرانسه دیروز با انتشار اطلاعیه‌ای فهرستی از اتهام‌های دوروف و پیام‌رسان تلگرام را منتشر کرد.

عدم همکاری در انجام شنود قانونی، «مشارکت» در تسهیل جرایمی از قبیل پورنوگرافی کودکان، خرید و فروش مواد مخدر و پول‌شویی درآمدهای تبهکاران سازمان‌یافته از جمله اتهامات پاول دوروف هستند.

بازداشت پاول دوروف در فرانسه موجی از واکنش‌ را به همراه داشته است و مقام‌های بلندپایه سیاسی از جمله در روسیه، فرانسه و ایران در مورد آن اظهارنظر کرده‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.