مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
داریک صفحه خبر
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
مبین نت
فلای تو دی- صفحه خبر

وقوع سه زلزله پیاپی در استان کهگیلویه و بویراحمد

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: سه زلزله رخ داده در شهر دهدشت مرکز شهرستان کهگیلویه خسارتی نداشتند.
کد خبر: ۱۲۵۷۱۹۳
|
۱۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۸ 01 September 2024
|
20344 بازدید

                              وقوع سه زلزله پیاپی در استان کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، زمین لرزه ای به بزرگی ۳.۷درجه در مقیاس ریشتر شهر دهدشت، مرکز شهرستان کهگیلویه در استان کهگیلویه و بویراحمد را لرزاند.

کوشا خودرو بین متن خبر

بر اساس اطلاعات مرکز لرزه نگاری این زمین لرزه در ساعت ۱۸ و ۳۸دقیقه و هشت ثانیه عصر یکشنبه ۱۱ شهریورماه ۱۴۰۳ اتفاق افتاده است.

این زمین لرزه در عمق ۱۰ کیلومتری زمین و در ۱۲ کیلومتری دهدشت، کهگیلویه و بویراحمد، ۲۲ کیلومتری لنده، کهگیلویه و بویراحمد و ۲۹  کیلومتری بهبهان، استان خوزستان گزارش شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

گفتنی است که نخستین زلزله ۲.۶ ریشتری ساعت ۱۷ و ۲۴ دقیقه و ۱۸ ثانیه و و دومین زلزله ۲.۸ ریشتری ساعت ۱۷ و ۴۴ دقیقه و ۲۴ ثانیه امروز رخ داده است

کاظم فلاحی دوست، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد در این رابطه گفت: دو تیم ارزیاب هلال احمربه منطقه وقوع زلزله اعزام شد که طبق بررسی های صورت گرفته خوشبختانه این زلزله ها هیچ گونه خسارتی در پی نداشت.

اشتراک گذاری
برچسب ها
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # کالابرگ # یمن # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # مسکن ملی
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟