انفجار مرگبار نارنجک دستی برای ماهیگیری در ایلام

روابط عمومی اورژانس پیش‌بیمارستانی ایلام گفت: در پی انفجار یک نارنجک دستی به دنبال ماهیگیری در منطقه مورموری شهرستان آبدانان؛ یک نفر از اهالی روستاهای آبدانان فوت شد.
کد خبر: ۱۲۶۰۸۲۰
|
۳۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۱ 20 September 2024
|
3274 بازدید
|
۱

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، محسن ویسی روابط عمومی اورژانس پیش‌بیمارستانی استان ایلام، ظهر جمعه ۳۰ شهریورماه گفت: امروز و در پی تماس با مرکز فوریت‌های اورژانس، انفجار یک نارنجک دستی برای ماهیگیری در منطقه مورموری شهرستان آبدانان باعث فوت یک نفر از اهالی روستاهای آبدانان شد.

وی افزود: آقای ۶۰ ساله که به قصد ماهیگیری در گردنه شترمل آبدانان از نارنجک استفاده کرده است، به دلیل انفجار نارنجک و جراحات وارده در دم فوت شده است. روابط عمومی پیش‌بیمارستانی ایلام ادامه داد: شرایط سخت و صعب‌العبور بودن منطقه کار نیروهای امدادی و خدمت‌رسان را برای انتقال جسد با سختی مواجه کرد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
قاسم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۶/۳۰
مگر نارنجک برای ماهیگیری از ان حرفها بود
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟