آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
2بازدید
۲۸

مسببان حادثه معدن طبس باید با گیوتین اعدام شوند!

رییس کمیسیون آموزش تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: عاملان به وجود آمدن حادثه کارگری معدن طبس باید شناسایی شده و برای عبرت دیگران با گیوتین اعدام شوند.

مسببان حادثه معدن طبس باید با گیوتین اعدام شوند!

به گزارش تابناک به نقل از ایلنا، « علیرضا منادی» که در همایش آموزشی «ارتقا فرهنگ ایمنی نیازمند مشارکت عمومی» که با حضور مسئولان ایمنی واحدهای صنعتی و تولیدی آذربایجان شرقی برپا شده بود، سخن می‌گفت با اشاره به اینکه رعایت ایمنی در چنین واحدهایی یک موضوع مهم و آشکار است اظهار داشت: کاملا مشخص است واحد معدنی که چندین متر زیر زمین فعال است با مشکل خروج گاز روبرو خواهد بود و باید پیش بینی‌های لازم و ایمنی متناسب با آن از قبل پیش بینی و اقدام لازم در خصوص آن انجام می‌شد.

منادی با بیان اینکه حقوق هفت میلیون تومان برای کارگران زحمت‌کش ظلم است، اظهار داشت: حقوق و دستمزد کارگرانی که زیر زمین و در آن شرایط سخت مشغول کارند بایستی ده برابر دیگر کارگران باشد.

نماینده مردم تبریز آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در مورد کارگران معدن و حقوق آنها پیش از آنکه وزیر کار مورد سوال قرار گیرد باید وزیر صمت و شرکت‌های پیمانکاری در خصوص بهبود شرایط، کار پاسخگو پاشند آیا مگر اینها از فروش ذغال سنگ سود نمی‌کنند.

منادی تاکید کرد: در مورد وضعیت و حادثه معدن طبس باید مسایل در ارتباط با رعایت ایمنی کار با جدیت مورد توجه قرار گیرد.

رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دستور ایمنی از بدو تولد انسان مورد توجه بوده است، گفت: خداوند متعال از اول زندگی ایمنی را به عنوان یک لطف در وجود انسان نهادینه کرده و بدین لحاظ اهمیت آن بخوبی آشکار است.

منادی نقش مسئولان ایمنی را در واحدهای صنعتی، تولیدی و خدماتی بسیار برجسته و مهم خواند و گفت: مسئولان ایمنی باید محیط را آگاهانه به خوبی ببینند و نکات ضعف را به موقع گوشزد کنند.

وی با بیان اینکه مسئولان ایمنی نباید نسبت به آموزش بی‌تفاوت باشند، توجه به آموزش‌های به روز و آنلاین را ضروری خواند و گفت: یکی از اصلی‌ترین مباحث آموزش در حوزه ایمنی کار این است که این آموزش‌ها بصورت طرح مباحث کیس ریپورت و انتقال تجربیات توسط مسئولان ایمنی انجام پذیرد.

رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی وظایف مسیولان ایمنی را در تامین امنیت جان انسانها و ایجاد محیط امن کار مهم خواند و گفت: تحقق رشد اقتصادی در برنامه‌های پنج‌ساله با ایجاد بهره وری در تولید حاصل می‌شود و تولید زمانی می‌تواند به این هدف دست یابد که ایمنی محیط کار به خوبی تامین شده باشد.

منادی افزود: کارگران با اطمینان از محیط امنی که احساس می‌کنند برای آن‌ها فراهم شده است می‌توانند به کار و فعالیت بهینه بپردازند لذا مسئولان ایمنی باید وظایف خود را در این زمینه با دقت انجام و گزارش‌های خود را به موقع ارایه دهند و اگر هم در این دنیا مورد بازخواست قرار نگیرند حتی اگر اعمال دینی خود را درست انجام داده باشند در آخرت به جهت اینکه مسبب مرگ انسانهایی بوده‌اند پاسخگو خواهند بود.

وی با قدردانی از اقدام اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان آذربایجان شرقی در برگزاری این همایش آموزشی ابراز امیدواری کرد تا برگزاری آموزش در این حوزه به طور مداوم و با انتقال تجربیات از واحدهای مختلف صورت پذیرد

همین گزارش حاکی است این همایش آموزشی از سوی اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان آذربایجان شرقی به میزبانی شرکت بازرسی بین المللی آذراستاویز برگزار و طی ارابه برنامه‌های آموزشی در آن همچنین از مسیولان ایمنی برتر واحدهای صنعتی و تولیدی و خدماتی تجلیل شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

آشنا۱۴۰۳/۰۷/۰۸ ۲۳:۳۵

مثل حادثه پلاسکو ومتروپل چند روزی سوژه رسانه ها هست بعدشم تمام

ناشناس۱۴۰۳/۰۷/۰۸ ۲۳:۳۰

بیشترین ظلم ب کارگر رو خود دولت میکنه با این حقوق کم ک تصویب کرده . تورم ۶۰درصد شده حقوق کارگر ۲۲ درصد اضافه شده . خداییش ظلمه

فریبا۱۴۰۳/۰۷/۰۸ ۲۲:۳۸

گیوتین خیلی راحت باید مثل همون کارگران داخل معدن محبوسشان کرد

ناشناس۱۴۰۳/۰۷/۰۸ ۲۱:۲۲

افرین به انسانهای مردم دوست وحقگو،تو این زمانه خیلی کمن

ناشناس۱۴۰۳/۰۷/۰۸ ۱۷:۵۵

همیشه نوشدار البته اگر باشه که نیست بعد مرگ، این حرفها چه فایده داره برا مردم وقتی عملی وجود نداره حداقل به شعور مردم احترام بزارید

ناشناس۱۴۰۳/۰۷/۰۸ ۱۷:۴۹

همایش از طرف وزارت کار بوده وزیر کار تبرئه شده

ناشناس۱۴۰۳/۰۷/۰۸ ۱۵:۲۲

هر موقع از اداره بهداشت برای بازدید از شرکتی که من کار می کنم , یه روز قبلش اطلاع رسانی شده به ما ...
این برای مردم میشه نظارت ؟ مطمئنا همه جای ایران همین شکلی بازرسی و نظارت انجام میشه

ناشناس۱۴۰۳/۰۷/۰۸ ۰۸:۰۶

حکم مسببان به کنار چرا عزای عمومی اعلام نشده ؟

مازندران سوادکوه۱۴۰۳/۰۷/۰۷ ۱۱:۴۵

اون بندگان خدا شهید سنگر کارشدند
هداقل بخانواد خانواده محترمشان برسید
معدن چیان (۲) جا روی شان سیاه بود و هست
یکی داخل معدن (۲) پیش خانواده محترمشان

ناشناس۱۴۰۳/۰۷/۰۷ ۱۱:۱۱

مگر قرار نبود ده روزه نسبت به کمبودها و مشکلات همین معدن با دستور مرحوم رییسی رسیدگی شود شما بعنوان نمایندگان مجلس و ناظران چه کردید حتما باید اتفاقی بیفتد تا رگ گردنتان بیرون بزند

ناشناس۱۴۰۳/۰۷/۰۷ ۱۱:۰۹

مسئولین دولت قبل باید پاسخ بدهند که برای جان و امنیت معدنچیان اقدامی نکردند !!!1

ناشناس۱۴۰۳/۰۷/۰۷ ۱۰:۵۹

عمو مالک اقازاده است ها !حواست هست چی میگی ؟!!

ناشناس۱۴۰۳/۰۷/۰۷ ۱۰:۵۷

عین اون قبلیا !عین اون ساختمان اهواز !

حسین۱۴۰۳/۰۷/۰۷ ۱۰:۲۱

از این گونه مسیولین ما زیاد داریم که با گیوتین باید اعدام بشن در همه بخشهای مختلف هم داریم فقط خدا داره مملکت را می‌چرخاند ،اینطور مواقع اکثر مسیولین اظهار نظر میکنند در صورتی که در محل خودشان هم مشکل کم نیست فقط تابلو نشده

ناشناس۱۴۰۳/۰۷/۰۷ ۱۰:۱۵

حرف بسه عمل کنید

ناشناس۱۴۰۳/۰۷/۰۷ ۱۰:۱۲

عاملان شناسایی میشوند منع تعقیب و تشویق و با حفظ سمت ترفیع میگیرند

ناشناس۱۴۰۳/۰۷/۰۷ ۱۰:۱۱

ای کاش از یه جایی شروع بشه درست کردن امور و قوانین ناقص که با جان انسانها سر و کار دارد....

ناشناس۱۴۰۳/۰۷/۰۷ ۱۰:۱۱

گیوتین یک مرگ سریع و بدون درد است. باید در معدن حبس و زجرکش شوند.

ناشناس۱۴۰۳/۰۷/۰۷ ۰۹:۴۷

این حرفا فقط مصرف داخلی داره، شعاره

ناشناس۱۴۰۳/۰۷/۰۷ ۰۹:۴۷

رییس کمیسیون آموزش تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: عاملان به وجود آمدن حادثه کارگری معدن طبس باید شناسایی شده و برای عبرت دیگران با گیوتین اعدام شوند.

بلاخره یه نفر حرف دل مردم را زد.

ناشناس۱۴۰۳/۰۷/۰۷ ۱۰:۴۷

فریب این حرفا را نخورید. این همان فردی است که در حضور معلم ها مشغول خوردن بود و حوصله گوش دادن به مشکلات انها را نداشت. این حرفها را از روی احساسات زده باور کنید اگر حتی پیگیر موضوع هم باشد

صمصام۱۴۰۳/۰۷/۰۷ ۰۹:۴۵

عجب.....گیوتین؟؟؟!!!
"رییس کمیسیون آموزش تحقیقات مجلس شورای اسلامی"

ناشناس۱۴۰۳/۰۷/۰۷ ۰۹:۴۵

حتی یکسال هم زندانی نمی کنند چه برسد به حبس یا اعدام

م۱۴۰۳/۰۷/۰۷ ۰۹:۴۱

اینجا ایران است و فرانسه نیست. بعد از چند وقت از تاب و تب اینگونه سخنها گذشته و کارگران را از یاد خواهید برد.

مجید۱۴۰۳/۰۷/۰۷ ۰۹:۳۵

وزیر کار گفت که همه چیز استاتدارد بوده!؟

ناشناس۱۴۰۳/۰۷/۰۷ ۰۹:۳۲

احسنت

ناشناس۱۴۰۳/۰۷/۰۷ ۰۹:۲۹

آقای نماینده مسئول ایمنی باید باشد و گوشزد نماید ولی اگر مدیر و مالک معدن به حرفش گوش نکرد چه؟
شما هم باید برای عدم تصویب قوانین مناسب و کافی پاسخگو باشید !

ناشناس۱۴۰۳/۰۷/۰۷ ۱۰:۲۳

یکی از مسببین شما و همکارانتان هستید

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.