آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
4بازدید
۰

مقاومت اسلامی لبنان: از دشمن انتقام می‌گیریم

رزمندگان مقاومت لبنان در پیامی ضمن درود به شهید «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب‌الله لبنان که در حملات رژیم صهیونیستی به لبنان به شهادت رسید، اعلام کردند به عهد خود وفا کرده و از دشمن انتقام می‌گیرند.

مقاومت اسلامی لبنان: از دشمن انتقام می‌گیریم

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، رزمندگان مقاومت در این پیام، خطاب به شهید سید حسن نصرالله نوشتند: «خدای متعال را شاکریم که نعمت جهاد در راه خود را نزد تو برای ما ارزانی داشت، با شناخت تو و زندگی در دوره تو ما را گرامی داشت و ما را به پیروی از تو در مسیر جدت امام حسین مفتخر کرد تا با دشمنان خدا و انسانیت در دفاع از مظلومان و مستضعفان و برای آزادی سرزمین و پاسداری ملت عزیز خود بجنگیم».

در ادامه این پیام آمده است: «ای مولای ما و حبیب دل ما، جان ما نزد خداوند متعال شهادت می‌دهد که به عهدی که بسته بودیم، وفا کردی و ما را از یک پیروزی به پیروزی دیگر رساندی تا اینکه روح شریفت به کاروان شهدا و مجاهدان و رهبران محبوبت پیوست.»

در این پیام آمده است: «مولای ما، همواره در میدان‌های جهاد «لبیک یا نصرالله»، پشت سر تو ندای انکار ذلت و موضع یاران جدت حضرت امام حسین علیه السلام را با تو تکرار کرده‌ایم.»

نیروهی مقاومت لبنان در این پیام اعلام کردند که تا زمان تحقق آمال و اهداف سید حسن به عهد خود وفادار هستند.

آنها خطاب به دشمن متوهم صهیونیستی تهدید کردنر از جایی انتظارش را دارد و ندارد، مورد حمله قرار می‌گیرد.

مقاومت لبنان همچنین در این پیام به ملت این کشور اعلام کرد از دشمن انتقام خواهد گرفت و این عهد و وعده آنهاست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.