آخرین خبرپزشکیان: شخصاً دغدغه دارم که برق مورد نیاز زنجیره تولید قطع نشود
23بازدید
۵

دختر مشهدی رتبه ۱ کنکور فنی و حرفه‌ای کشور شد

«حانیه کوچک زاده»، دانش‌آموز اهل مشهد مقدس توانست در کنکور فنی و حرفه‌ای رشته تربیت بدنی امسال، رتبه یک کشوری را کسب کند.

دختر مشهدی رتبه ۱ کنکور فنی و حرفه‌ای کشور شد

به گزارش تابناک؛ دانش آموز مشهدی دارنده رتبه یک رشته تربیت بدنی کنکور فنی و حرفه‌ای امسال کشور گفت: از دوران کودکی علاقه‌مند به فعالیت‌های ورزشی بودم و در مسابقات مختلف ورزشی شرکت می‌کردم و این علاقه، من را هنگام انتخاب رشته با معدل۱۹ و ۹۰ صدم به رشته تربیت بدنی در شاخه فنی و حرفه‌ای هدایت کرد.

حانیه کوچک زاده افزود: همزمان با تحصیل، با وجود امکانات محدود و کمبود منابع کافی در دسترس، برای کنکور سردرگم بودم و با مشاوره با رتبه یک کنکور سال ۱۴۰۰، از مرداد ۱۴۰۲ به‌طور جدی شروع به مطالعه کردم.

دارنده رتبه یک رشته تربیت بدنی کنکور فنی و حرفه‌ای کشور گفت: با میانگین روزی سه ساعت مطالعه خود را آغاز کردم و همزمان در ایام نوروز این زمان را به پنج ساعت در روز و در ماه‌های پایانی به هفت ساعت افزایش دادم.

کوچک زاده افزود: در این مسیر، فعالیت‌ها و کلاس‌های جانبی را کاهش دادم یا حذف کردم، اما همیشه ورزش را در برنامه خود داشتم و یاد خدا و توسل به اهل بیت (ع) همواره آرامش بخش و قوت قلبم بود.

وی اضافه کرد: موفقیت خود را مدیون تلاش مستمر، دعای خیر و حمایت‌های پدر و مادر و توکل به خداوند می‌دانم و همچنین مشاورم، که گام به گام مسیر را همراهم بود

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

غلامرضا۱۴۰۳/۰۷/۱۵ ۱۶:۰۳

احسنت. آی یره.

ناشناس۱۴۰۳/۰۷/۱۴ ۱۵:۲۶

بی زحمت بقیه 50 تا رشته فنی حرفه ای هم بگذارید. مثلاً نفر اول حسابداری یا مکانیک خودرو یا کامپیوتر و .....

غلومعلیم۱۴۰۳/۰۷/۱۴ ۱۵:۱۲

بی زحمت از نفرات اول ریاضی تجربی هنر ادبیات و.... بزارید ببینیم مرسی

ناشناس۱۴۰۳/۰۷/۱۴ ۱۴:۵۲

قطعا چقدر بهش گفتن چرا با اینهمه استعداد میری فنی حرفه ای و چقدر خوب که راه مورد علاقه اش رو رفته و حتما همچین شخصی موفق تر خواهد بود .

ناشناس۱۴۰۳/۰۷/۱۴ ۱۴:۳۷

آفرین به این دختر و همه دخترهایی که زندگی خودشون رو صرف تلاش و پیشرفت میکنن به جای اینکه تفکرات سخیفی داشته باشد که دغدغه شون کراش (!) باشه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.