آخرین خبرمورینیو به ستایش ستاره رئال پرداخت
1بازدید
۲۵

خضریان: باید ابلاغیه افزایش قیمت خودرو ابطال شود

نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه باید ابلاغیه افزایش قیمت خودرو ابطال شود، گفت که در مجلس گرانی‌های پی در پی خودرو را پیگیری می‌کنیم.

خضریان: باید ابلاغیه افزایش قیمت خودرو ابطال شود

علی خضریان، با انتقاد از افزایش قیمت خودروهای داخلی، گفت: متأسفانه خودروسازان داخلی هر چند وقت یک بار به بهانه نزدیک شدن قیمت کارخانه و بازار، خودرو را گران می‌کنند اما شکاف قیمتی همچنان پابرجاست؛ دو شرکت خودروسازی باید از این تجربه شکست خورده دست برداشته و بهای تمام شده تولید را مدیریت کنند.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، وی افزود: چگونه است که دستمزد کارگران و اهم هزینه‌های خودروسازان داخلی ریالی پرداخت می‌شود اما زمانی که به قیمت فروش محصولات می‌رسد دلاری محاسبه می‌شود؟

خضریان با تأکید بر اینکه مبنای فعالیت بنده به عنوان یکی از نمایندگان مردم فارغ از رویکرد دولت‌های مختلف، موضوعات کارشناسی است، ادامه داد: در دولت سیزدهم به دلیل بحث گرانی اجاره مسکن، طراح قانون ساماندهی بازار اجاره بها بودم و طرحی در این حوزه در مجلس تدوین و مصوب کردیم، همچنین در حوزه خودرو برای تلنگر به خودروسازان داخلی، قوانینی برای واردات خودروی نو و کارکرده تصویب و حتی وزیر صمت نیز استیضاح شد.

عضو کمیسیون اصل نودم قانون اساسی با انتقاد از رهاشدگی قیمت خودروهای داخلی، گفت: در بازارهای جهانی خودرو، سهم قطعات در قیمت خودرو کمتر از ۶۰ درصد است اما در خودروهای داخلی این سهم به ۸۵ درصد رسیده است. این موضوع نشان می‌دهد خودروسازان بزرگ در کشور ما قطعات را گران‌تر از نرخ واقعی خریداری می‌کنند و هر چقدر هم قیمت خودروهای داخلی بالا می‌رود، باز هم ۸۵ درصد از قیمت به زنجیره تأمین قطعات اختصاص می‌یابد.

وی ادامه داد: این گران‌فروشی قطعات، ریشه‌های متفاوتی دارد و اگر بخواهیم در یک جمله بیان کنیم باید بگویم برخی قطعه سازان با نفوذ در هیات مدیره خودروسازی‌های بزرگ باعث تعارض منافع شده‌اند. این وضعیت اسفناک برای این قطعه‌سازان سود بالایی را فراهم کرده است.

خضریان با بیان اینکه از بعد نظارتی موضوع ممانعت از گرانی‌های پی در پی خودرو را در مجلس پیگیری می‌کنیم، گفت: یقینا خودروسازان به‌جای اصلاح عملکرد، مجددا ظرف چند ماه آینده به بهانه‌های دیگر خودرو را گران‌تر می‌کنند. می‌بایست در ⁧مجلس⁩ با استفاده از ابزارهای تقنینی و نظارتی مانع افزایش فشار بر مردم شویم.

این نماینده مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اظهارات وزیر اقتصاد مبنی بر اینکه نمی‌توانیم به قیمت‌ها دستور دهیم ثابت بمانند، گفت: مردم هم می‌گویند چگونه دولت به حقوق‌ها می گوید ثابت بمانند، همان نسخه را نیز برای قیمت‌ها بپیچند. اکنون که چنین نمی‌کنید با کاهش تعرفه واردات خودرو⁩ در مجلس، این رقابت ناعادلانه را به نفع مردم تغییر خواهیم داد.

خضریان افزود: برخی مردم از صبح امروز با ارسال مدارکی اثباتی عنوان کرده‌اند که اولویت دریافت خودرو در بهار و تابستان ١۴٠٣ بوده‌اند اما هنوز پیامک واریز وجه برای آنها ارسال نشده است، گویا با این وضعیت غش در معامله صورت گرفته و خودروسازان برای اینکه قیمت خودروها را در پاییز افزایش دهند از ارسال پیامک واریز وجه و تحویل خودرو خودداری می‌کردند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر اینکه باید ابلاغیه افزایش قیمت خودرو ابطال شود، گفت: باید دولت و وزارت صمت پیگیری کند تا تمام افرادی که اولویت دریافت خودرو تا پاییز ١۴٠٣ بوده‌اند، با همان قیمت قبلی کارخانه خودروی خود را دریافت کنند.

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۳۰ ۱۰:۲۲

این درشرکت جمع کنیدهزینه بنزین اضافه مصرفی صادرکنیدحقوق کاربران درشرکت بدید

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۳۰ ۱۰:۱۲

فقط هی گرون کنید آخرش گندش در میاد

حمید۱۴۰۳/۰۸/۳۰ ۰۹:۵۰

مافیای خودروچنان قدرتی دارن که براحتی باعث ردصلاحیت آقای رشیدی کوچی شدند،ببین چ خبره

محمد۱۴۰۳/۰۸/۳۰ ۰۹:۲۴

سلام
کاری که اشتباه هست تا اخر هم غلط از اب در می اید ....
طبق چه اصولی و اصلا چه کار جدید ارایه دادند که افزایش قیمت و تورم ایجاد کردند ...
خود کرده را تدبیر نیست

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۳۰ ۰۱:۰۶

این گرانی های زود زود یعنی فشار اقتصادی بر مردم. یعنی فشار روحی و عصبی بر مردم. یعنی افزایش سکته. یعنی افرایش افسردگی. یعنی افزایش خودکشی. یعنی افزایش طلاق، یعنی به صفر نزدیک شدن ازدواج ها، یعنی به صفر نزدیک شدن فرزند آوری. یعنی فاجعه. یعنی مرگ رفاه

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۳۰ ۰۰:۳۶

تاحال طلا هم این‌قدر افزایش قیمت نداشته است بااینکه دراین چندسال بیشترازده برابر شده با افزایش دلار باهربهانه دیگر افزایش پیدا می‌کند واردات خودرو به خاطر کاهش قیمت خودرو بود برعکس شد این تصمیمات سلیقه ای فقط به نفع دلالان است نه مصرف کنندگان در هیچ جای دنیا این‌قدر افزایش قیمت خودرو دیده نمی‌شود

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۲۹ ۲۱:۵۱

چه خبره با این افزایش قیمت صدای مردم بیچاره بلند کردید

لاتتلبد۱۴۰۳/۰۸/۲۹ ۱۸:۱۷

چطور میشه یک شبه خودرو پنجاه درصد روی قیمتش اونم کارخانه میزاره..وقتی خقوق کارمندان و کارگران میشه حرف مستقیم و محکم بیست درصد یعنی ملت جاندار ارزشش از خلبیم کمتره؟؟؟؟

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۲۹ ۱۶:۰۳

پس کی قیمت بنزین میره بالا

علی رفیعی۱۴۰۳/۰۸/۲۹ ۱۱:۴۱

سلام .دیگه چیزی نمونده که ببریم واسه خرید ماشین بفروشیم باید بعد ۸سال تلاش واسه خرید۱ماشین برم انصراف بدم شرمنده دخترمم که به زور طلاشو ازدستش درآوردم وبردم فروختم جهت ثبت نام

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۲۹ ۱۱:۲۷

خداوکیلی من کارمندم چندتا وام گرفتم هنوز نتونستم 400 میلیون جور کنم یک ساینا بخرم . اخه چرا اینقدر به مردم ظلم میکنید

حسن۱۴۰۳/۰۸/۲۹ ۱۱:۲۳

به نظر می رسد این گرانی های پی در پی فقط با انگیزه ایجاد نارضایتی در مردم انجام می شود و دستگاه های اطلاعاتی باید دست به کار شوند شاید کار کشور های متخاصم باشد

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۲۹ ۱۱:۲۰

بیخیال اونا با ابطال هم گرون میکنن. کی به کیه

قارنعلی۱۴۰۳/۰۸/۲۹ ۱۱:۰۶

زنده باد اگر راست بگویی

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۲۹ ۱۱:۰۰

هر روز فقیرتر از دیروز

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۲۹ ۱۰:۴۷

جناب طراح قانون ساماندهی بازار اجاره بها که طرحتان را در مجلس تصویب نمودید آیا از تاثیر آن بر بازار اجاره بها خبر دارید لطفا این قدر شعار عوامفریبانه ندهید.

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۲۹ ۱۰:۴۶

تحریم ها نعمت است

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۲۹ ۱۰:۴۵

اقا قسم میخورم هیچ کاری نمیکنن

غلام۱۴۰۳/۰۸/۲۹ ۱۰:۴۰

میبینن هر چی گرون میشه مردم میرن سف میبندن بخرن اونام این کاررو میکنن بخدا اگر کسی برای خرید مراجعه نکنه مفت میشه خدمان مقصریم که برای این ماشینهای اشقال سرو دست میشکونیم

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۲۹ ۱۰:۳۸

در و دیوار مملکت به روی همه چیز بستیم اگه چیزی وارد نشود همه بر سر هم کلاه می گذاریم و قیمت ها هر روز می رود بالا . بالاتر و الی ماشائ الله
و تا زمانی مایحتاج مردم در داخل تامین نشود نباید صادراتی صورت بگیر این ایک اصل اقتصادی است

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۲۹ ۱۰:۳۸

هر جا کم میاد مردم باید تاوان بدند

مهدی۱۴۰۳/۰۸/۲۹ ۱۰:۳۶

بابا این حرفا همش سیاه بازیه...

حسین۱۴۰۳/۰۸/۲۹ ۱۰:۲۹

یه جوری حرف زده انگار مجلس کاره ای هست. خوب کو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو این چهل سال کدام جریان مخرب رو متوقف کردید.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۲۹ ۱۰:۲۵

اقا شما تعرفه رو بردار اصلا قیمت خودروی ایرانی رو بکن هزار میلیارد تومن.کیه که بخره. بزار هر قیمتی میخان بزارن. شما فقط تعرفه وارداتو بردار بزار ملت خودرو وارد کنن.

حامد۱۴۰۳/۰۸/۳۰ ۱۰:۰۲

و باز هم عوام فریبی

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.