ماجرای ریزش کوه پس از وقوع زلزله در بوشهر

زمین لرزه ۴.۲ ریشتری در شهرستان جم استان بوشهر در ساعت ۱۹و ۱۶ دقیقه و ۱۷ثانیه شامگاه چهارشنبه(۷ آذرماه) در عمق ۱۰ کیلومتری زمین به وقوع پیوست.
کد خبر: ۱۲۷۴۴۹۵
|
۰۸ آذر ۱۴۰۳ - ۰۰:۴۲ 28 November 2024
|
2934 بازدید

پس از این زمین لرزه اعلام شد که زلزله منجر به ریزش کوه در جاده سیراف - جم شده است. مدیرکل مدیریت بحران استانداری بوشهر به همشهری گفت:‌ «پس از وقوع زمین لرزه بلافاصله نیروهای راهداری در محل حاضر شدند که خوشبختانه ریزش سنگ ریزه حادثه ای به وجود نیاورده است.»

به گزارش «تابناک» به نقل از همشهری آنلاین، کورش دهقان ادامه می دهد: «واقعیت این است که این زمین لرزه سبب ریزش کوه در مسیر جاده سیراف - جم نشده است، بلکه به علت بارندگی و وقوع زلزله سنگ ریزه هایی وارد جاده شده است. خوشبختانه در زمان کوتاهی عوامل راهداری این مسیر را بازگشایی کردند.»

به گفته مدیرکل مدیریت بحران استانداری بوشهر پس از زمین لرزه با قدرت ۴.۲ ریشتر، پس لرزه ای با قدرت ۳.۱ ریشتر رخ داده است. او اضافه می کند: «زمین لرزه قابل توجه نبوده و به همین دلیل، در حال حاضر وضعیت در شهرستان جم عادی است.»

گفتنی است، مرکز لرزه نگاری کشوری وابسته به موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران مرکز زلزله را ۲۷.۷۵۱ درجه شمالی و ۵۲.۲۲۵ درجه شرقی اعلام کرده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟